Bäst i test: 10 prisvärda bärselar

När man väljer bärsele ska man titta om den är ergonomiskt utformad, har nackstöd för barnet, bred sittyta och inte för tajt. Här är de 10 mest prisvärda bärselarna.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

10 prisvärda bärselar

1. Bärsele One Air från Babybjörn

En grym bärsele från märket Babybjörn med maximal komfort för dig och din bebis. Den är ergonomisk och har 4 olika bärpositioner, har ett lätt och luftigt nättyg för varma sommardagar, ett stadigt midjebälte för att avlasta rygg och armar. Barnläkare har undersökt denna bärsele och har kunnat säkerställa att den ger ett bra stöd för barnets huvud, rygg och höfter. Du hittar den här.

2. Omni 360 Bärsele från Ergobaby i Cool Air Khaki Green

Snygg och praktisk bärsele från märket Ergobaby. Denna bärsele är en bra investering för dig och din lilla älskling. Bärselen ger bland annat ergonomisk support, har 4 fram- och -bakpositioner och vadderade axelband för extra support. Du hittar den här.

3. Tula Half Buckle Bärsele Sleepy Dust från Baby Tula

Sötaste bärselen från Baby Tula. Denna bärsele har 3 bärpositioner, en avtagbar huva samt korsade, vadderade axelremmar för maximal komfort för nacke och axlar. Med denna bärsele får barnet en hälsosam utveckling av höft och rygg. Klicka hem bärselen här.

4. Tula Free-To-Grow Bärsele Linen Reef från Baby Tula

Härligt blå bärsele från Baby Tula. Denna bärsele har en kroppspanel som kan justeras i 3 olika breddställningar och 2 höjdpositioner. Bärselen har även en avtagbar huva, vadderade axelremmar och benöppningar. Du hittar den här.

5. Huggy Stars Bärsele från Kinderkraft

Denna bärsele från Kinderkraft är lämplig för bebisar från tre månader upp till ett barn som väger 20 kilogram. Bärselen kan användas i två olika bärpositioner, framåtvänd och på ryggen. För att hitta rätt passform till ditt växande barn har bärselens kroppspanel tre breddinställningar. Klicka hem selen här.

6. Kuori Comfort Bärsele Black tide

Denna bärsele från Kuori är perfekt att resa med. Funktionell och bekväm bärsele som dessutom är snygg att titta på. Du hittar den här.

7. Kinderkraft NINO Bärsele

Bärsele från Kinderkraft med häftigt mönster i mint. Denna modell är smidig och kan användas i två olika bärpositioner - framåtvänd och på ryggen. Bärselens kroppspanel kan justeras till 3 breddinställningar. Du hittar den här.

8. Complete all seasons Bärsele från Lillebaby

Denna bärsele från Lillebaby är bekväm, praktisk och ergonomisk. Själva selen är tillverkad i bombull och insidan är gjord i 3D mesh. Complete all seasons bärsele kan bäras i 6 olika positioner och har ett uppfällbart nackskydd. Klicka hem den här.

9. BeSafe Haven Bärsele Night Premium-Leaf

Den här praktiska och bekväma bärselen från BeSafe Haven kan användas i 3 olika bärpositioner - inåt, utåt och på ryggen. Fördelen med denna bärsele är att den anpassar sig efter förälderns kroppsform och har en unik luftkudde som ger barnet extra stöd. Klicka hem den här.

10. Beco Gemini Bärsele i färgen Cool Navy

Gemini är en lätt bärsele som är speciellt framtagen för en jäktad förälder. Denna bärsele är utrustad med extra huvudstöd, bekvämt säte, flera justerbara band och justerbart midjebälte. Du hittar den här.