Fina barnkläder till julfesten

Åhléns har precis släppt en fin kollektion med barnkläder som passar utmärkt till julfesten, nyårsfesten eller andra festliga tillfällen.

Den här artiklen innehåller reklamlänkar.

Barnkläder till festliga tillfällen

Minimarket Metallic leggings Copper

Snygga leggings i elastiskt material och med blank finish. Kommer i färgerna koppar, lila och silver. Leggingsen kostar 149 kronor HÄR.

Minimarket Manchesterbyxa CLIFF Rust

Söta och tuffa manchesterbyxor i en härlig rostig färg. Byxorna har en elastisk midja och en gylfdetalj samt två sidofickor. Byxorna blir dina för 199 kronor HÄR.

Minimarket Mönstrad Sweatshirt TOKYO i Deep Teal

Snygg och bekväm sweatshirt med rävmotiv. Denna tröja är tillverkad i ekologisk bomull. Du hittar den HÄR för endast 179 kronor. Finns även i rött.

Minimarket Rutig Skjorta JOEL i Ketchup

Fin rutig skjorta i färgen "Ketchup" som är mjuk och skön. Denna skjorta har två rutor framtill. Du hittar den HÄR för 149 kronor.

Minimarket Leggings med borstad insida JESS i Indiatan

Söta leggings med rådjursmotiv. Dessa leggings är varma och tjocka, vilket passar perfekt nu under vintern. Du hittar dem HÄR för 129 kronor.

Minimarket Drag på-byxa med pressveck MORY i DK Grey Melange

Flannelbyxor med pressveck som är enkla att bara dra på. Passar utmärkt för en dressad look! Dessa byxor kostar 199 kronor och du hittar dem HÄR.

MINIMARKET Långärmad onsie i bomullsterry BELL i Balsam Green

Sötaste dräkten för minstingen! Den har tryckknappar framtill och kan öppnas hela vägen i grenen. Du hittar den HÄR för 199 kronor.

MINIMARKET 2-delat velourset för baby ARTHUR i Deep Teal Green

Sött velourset som består av en långärmad tröja och ett par långa byxor. Finns även i två andra fina färger. Du hittar setet HÄR för endast 249 kronor.

MINIMARKET Kortärmad sammetsklänning VERA, Dark Red

Vacker kortärmad klänning i sammet som har en vackert djup röd nyans - passar utmärkt nu till jul. Kostar 149 kronor och du hittar den HÄR.