Julklappstips till barn 5-7 år

Behöver du inspiration på vad du kan ge ditt barn i julklapp? Fynda julklappar till barn mellan 5 och 7 år redan nu. Här är våra bästa presenttips.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Julklappar till barn 5-7 år

1. LEGO DUPLO Classic KlosslådaS

Den här klosslådan från LEGO bidrar till ditt barns kreativitet och lekfullhet. Denna box innehåller en massa olika klossar i roliga former och färger. Du hittar den här.

2. Disney Frozen Påslakan 150x210

Detta fina påslakanset har Disney Frozen som motiv. Detta bäddset är tillverkat i mjuk bomull och passar perfekt för en enkelsäng. Klicka hem påslakansetet här.

3. STIGA Air Scooter Sparkcykel 12 tum

En häftig sportcykel på 12 tum från STIGA och som passar barn från 7 år. Denna cykel är perfekt för nybörjare och som vill ha en stabil och stadig sparkcykel. Hjulen är uppblåsbara och passar därför för åkning på alla underlag. Köp sparkcykeln här.

4. Cloudberry Castle Keyboard

Detta leksaksinstrument är en perfekt julklapp till barn som älskar musik. Keyboarden har flera roliga inställningar och passar barn från 3 år och uppåt. Denna keyboard har 54 tangenter. Du hittar keyboarden här.

5. Sminkdocka blond hair Happy Friend

Denna sminkdocka från Happy Friend passar utmärkt till barn som tycker om att experimentera med smink och hår. Med dockan följer tillbehör som stylingverktyg för både ansikte och hår. Klicka hem den här.

6. Clementoni Utbildningsspel Doc Robot

Denna robot från Clementoni hjälper ditt barn att utveckla sitt logiska tänkande och lösningsförmåga. Denna utbildningsrobot lär ditt barn bokstäver, nummer, färger och djurnamn. Ju längre ditt barn använder roboten så ändras svårighetsgraden så att barnet fortsätter att utveckla sina kunskaper. Denna robot rekommenderas till barn från 4 år och uppåt. Du hittar den här.

7. Tobbes trollerilåda med hatt

En rolig trollerilåda för din lilla trollkarl där hemma! Lådan innehåller en magisk hatt, trollstav, rep, fingerborga, ringar, näsduk och allt annat du behöver för att kunna trolla på riktigt! Köp Tobbes trollerilåda här.

8. KidKraft Dockhus Enchanted Greeenhouse Castle

Ett stort, vackert och öppet dockhus som föreställer ett slott från märket KidKraft. Slottet har 4 våningar med 12 magiska rum. I rummen finns 25 färgglada möbler och accessoarer. Eftersom dockhuset är byggt på höjden passar det även i små barnrum med begränsat utrymme. Detta dockhus rekommenderas för barn från 3 år och uppåt. Klicka hem dockhuset här.

9. Riddarborg Fantasy Playworld

Detta häftiga lekset från Fantasy Playworld föreställer en riddarborg. Förutom ett riddarslott följer det även med tuffa riddare, hästar, kanoner och allt du kan tänkas behöva för att efterlikna den perfekta riddarfästningen. Riddarborgen passar för barn från 5 år och uppåt. Du hittar den här.

10. Nickelodeon Slime Blaster

Denna roliga leksakspistol från Nickelodeon sprutar slime. Nickelodeon Slime Blaster har en pumpfunktion som är både lätt och rolig att använda. Du blandar ett medföljande pulver med vatten och då förvandlas det direkt till slime. Denna pistol är lämplig för barn från 3 år. Klicka hem den här.

11. LEGO Ficklampa Angry Kitty

Denna coola ficklampa från LEGO föreställer Angry Kitty från The LEGO Movie 2. När man trycker på kattens nos tänds ficklampan och efter 15 minuter stängs den av genom ett timer för att spara batteri. Det går dessutom att rotera kattens huvud. Köp ficklampan här.

12. Fippla Grävmaskin med arbetshjälm för barn

Häftig grävmaskin för barn från Fippla. Denna grävmaskin har en sits så att barnet kan styra spakarna, gräva och lyfta saker. Man får också en arbetshjälm när man köper grävmaskinen. Du hittar grävmaskinen här.

13. Cloudberry Castle Dockvagn Enhörning

Med den här söta dockvagnen från Cloudberry Castle kan ditt barn ta med sin docka överallt. Dockvagnen är utrustad med praktiska plasthjul och handtag och har en utlyftbar liggdel för dockan. Du hittar vagnen här.

14. Gear4Play Mini Intelligent Hundvalp

Denna intelligenta robotvalp är perfekt för barn som önskar sig en hundvalp i julklapp men som av olika skäl inte kan få en. Den här robothunden från Gear4Play har sensorer och har funktioner som gör att den kan sova, spela in meddelanden, skratta, göra pussljud och prutta. Köp hundvalpen här.

15. Disney Cars Mack Hauler

Detta släp föreställer en mack från Disney Pixars Bilar och du får hela Blixten McQeens hem. Perfekt för barn som gillar Disney Pixar Bilar. Klicka hem macken här.