Julklappstips: Vad ska man köpa till en tonåring i julklapp?

Ju äldre barnen blir desto svårare blir det att avgöra vad man ska köpa till dem i julklapp. Här är våra bästa julklappstips för både tonårskillar och tonårstjejer.

Den här artikeln innehåller reklamlänkar.

Julklappstips till tonåringar 2021

1. Scratch Off Bucket List - Saker att göra

Med den här scratch-kartan kan tonåringen skrapa fram saker hen "måste" hinna att göra i livet. Det handlar om alltifrån läskiga till äventyrliga aktiviteter. Du hittar den här.

2. Marshall Portabel Högtalare Emberton

En portabel högtalare från Marshall är en utmärkt julklapp till tonåringen som älskar musik. Du hittar denna fina högtalaren från Marshall här.

3. City Lights Jordglob från Gentlemen´s Hardware

En riktigt ball jordglob som lyser kommer pryda fint i tonåringens rum! Du hittar den här.

4. Doftljus från SKOG

Fint och dekorativt doftljus från märket SKOG med en ljuvlig doft av en riktig julgran. Klicka hem den här. Om du hellre föredrar doft av kanel och glögg finns det ett ljus med denna doft här.

5. Manfred Items & Sig ´ S Wallet

En snygg korthållare går alltid hem! Köp den här.

6. Luxclusif Celine Macadam Travel Bag

En snygg och lyxig weekendbag är en perfekt present till tonåringen som ofta är hos kompisar, åker runt på evenemang eller tränar. Du hittar den här.

7. Hollywood Sminkspegel

Den här sminkspegeln är perfekt för tonåringen som älskar att göra sig fin. Du hittar den här.

8. Apple Airpods

Ett par Airpods är ett måste för musikälskaren eller den som älskar att lyssna på podcasts. Du hittar dem här - just nu med 35 procent rabatt.

9. Happy Socks 3-pack Gift Set Pizza Love Socks

De allra flesta tonåringar är förtjusta i pizza och annan snabbmat - varför inte överraska dem med detta 3-pack med roliga strumpor? Du hittar dem här.

10. Gåvoset med kroppsprodukter från Rituals

Härligt set med underbara dofter från Rituals. Här finns ett set med doft av körsbärsblomma och här är ett set med doft av japansk mynta och cederträ.

11. Sminkborstar från FLAER - All About The Base XMAS21

Ett par bra sminkborstar är en utmärkt julklapp till en tonåring som tycker om smink. Du hittar dem här.

12. Smältande Klocka - rolig julklapp till tonåringen

Om du vill skoja till det lite kan du ge bort den här smältande klockan i julklapp till tonåringen i ditt liv. Du hittar den här.

13. 101 things to do instead of playing phone

Den här boken innehåller 101 tips på vad man kan hitta på istället för att leka med telefonen - perfekt till de allra flesta tonåringar som inte kan slita sig ifrån sina smartphones. Du hittar boken här.

14. LED Selfie Lampa till mobiltelefon

Den här lilla selfie-lampan är perfekt att sätta på mobiltelefonen för att få till lite bättre ljus när man tar selfies. Du hittar den här för bara 59 kronor.

15. Rullande väckarklocka

En rullande väckarklocka är en perfekt julklapp till tonåringen som är en riktig sjusovare - denna klocka måste man nämligen springa ifatt för att kunna få stopp på den. Du hittar den här.

16. Mega XXL Gummibjörn Godis

Definitivt inte den nyttigaste julklappen - men kanske den roligaste? Den här bautastora gummibjörnen är så stor att den kommer att räcka lääänge. Spana in den här.

17. Ljusslinga LED för TV

Om tonåringen har en egen TV i sitt rum är det här den ultimata presenten - häftiga LED-ljusslingor som man sätter bakom TV:n som lyser upp rummet i riktigt tuffa färger. Klicka hem den här.

18. Snug Rug Deluxe

Ett måste för tonåringen som älskar att ha tv-seriemaraton! Du hittar den här.

19. Frostbite Minikyl

En sådan här häftig minikyl är många tonåringars drömmar! Tänk vad coolt att kunna ha iskall läsk och godis på sitt eget rum liksom - du hittar minikylen här.

20. Gör din egen glass-buffé

Perfekt present till glassälskaren! Med denna form kan du ha din egen glass-buffé - mums! Du hittar den här.

21. Sjöjungfrufilt

Mysig och häftig filt i form av en sjöjungfru. Du hittar den här.