Uppskattade Baby shower presenter för både pojkar och flickor

Vad ska man egentligen köpa i present till en baby shower? Vi har listat våra bästa tips på presenter till både nyfödda pojkar och flickor.

Elodie Haklapp, Babyland.
Elodie Haklapp, Babyland.

1. Blöjor

Blöjor låter kanske inte som världens roligaste present men är SÅ uppskattat. En förbrukningsvara som behövs i parti och minut. En rolig sak är att göra en så kallad blöjtårta, klicka här för att läsa om hur du går tillväga.

2. Haklapp

I dag finns det så många haklappar som både fyller sin funktion och är jättesöta accessoar till barnet! Du ger alltså både något användbart och fint i ett.

3. Nappar

Likadant som med haklappar är det med nappar. Det finns mängder med söta och roliga nappar att välja mellan.

4. Gör ditt eget presentkort på barnpassning

Använd din kreativitet och gör ett fint litet kort där du erbjuder fri barnpassning under ett eller flera tillfällen längre fram. Räkna med att du kommer bli uppringd och behöva ställa upp inom en snar framtid!

5. Matchande mamma-barn set

Hittar du ett gulligt bebisplagg så är det roligt om du hittar ett likadant (vissa affärer erbjuder detta) eller ett liknande plagg till mamman.

6. Barnböcker

Ett par härliga barnböcker är alltid uppskattat! Glöm inte skriva "Till: X Från: Dig" och någon söt liten hälsning i bokens försättsblad.

7. Något knasigt

Det livar alltid upp stämningen när någon ger en riktigt rolig present. Varför inte satsa på till exempel en bebismopp? Finns att köpa här!

8. Ett kit med prylar från Babblarna

Babblarna är både barnet och förälderns bästa vän och detta är det lika bra att göra klart för den blivande mamman. En Babblarna-dvd, leksaksdjur och något annat roligt från det färgglada gänget kommer att göra succé! Fler prylar med Babblarna hittar du här.

Foto: Shutterstock

Läs mer: