Slipp stöket: Snygga förvaringskorgar för leksaker

Trött på allt stök och bök? Ser ditt hem ibland ut som ett bombnedslag? Misströsta inte! Vi har listat en rad olika smarta förvaringskorgar för barnrummet som inte bara är smidiga – de är snygga också!

Denna artikel innehåller reklamlänkar.

1. Rosa förvaringskorg med elefanttryck

Denna mjuka förvaringskorg från Done By Deer passar utmärkt för att förvara kläder, leksaker och badrumsartiklar i. Den är tillverkad av 35 procent bomull och 65 procent polyester, vilket gör att den enkelt kan torkas av med fuktig trasa. Man kan dessutom vända korgen ut och in för att få en enfärgad utsida, hur smart?! Dessa gulliga förvaringskorgar kommer i flera olika färger.

2. Häftiga korgar med rymdmotiv

Dessa fräcka förvaringskorgar med rymdmotiv från Rice kommer i trepack i olika storlekar. Med sina iögonfallande motiv kommer de definitivt att bli en snackis i pojk- eller -flickrummet! Du hittar dem här.

3. Fritse räv hjälper dig hålla iordning

Denna lilla sötnos från Bloomingville hjälper barnrummet att se snyggt och prydligt ut. Det ryms en hel del i denna förvaringskorg med rävansikte. Klicka hem förvaringskorgen med Fritse räv här.

4. Härligt gröna förvaringskorgar

Att grönt är skönt råder det ingen tvekan om - titta bara på denna fina förvaring från Rice. Med dekorativa handtag blir det enkelt som en plätt att förflytta korgarna. Dessa snygga korgar kan du med stolthet ha i barnrummet, hallen eller köket. Du hittar dem här.

5. Vändbara förvaringskorgar

Dessa stilrena och pratiska korgar för förvaring från Cam Cam kommer i tvåpack och är tillverkade i 100 procent ekologisk bomull. Passar perfekt att ha bredvid skötbordet, i barnrummet eller i badrummet för att få ordning och reda. Förvaringskorgarna är vändbara i fall man vill ha en mer neutral look.

6. Rullande förvaringsvagn

Hur häftig är inte denna rullvagn från Bloomingville?! Denna lekfulla förvaringsvagn är inte bara toppen till att förvara leksaker, utan blir också en trevlig intredningsdetalj i både barnrum och vardagsrum! Rullvagnen är tillverkad i rotting och har även en insida av metall vilket gör att den står stadigt utan att falla omkull. För 899 kronor blir denna häftiga vagn din.