Publicerad 29 May 2017

Fotograf:

Resa Sveriges 7 mysigaste sommarhotell – vid havet

Ingenting går upp mot en svensk sommar vid havet. Lyxa till det med att boka in en vistelse på något av Sveriges sommarhotell. Familjeliv tog fram en lista på några pärlor du inte får missa!
En sommar i Sverige kräver tillgång till vatten, natur och det där lilla extra lyxiga. Familjeliv listar 7 mysiga sommarhotell vid havet att checka in med familjen på.

Utvalda listan: 7 mysiga sommarhotell vid havet

Här kommer vår lilla med mysiga sommarhotell att boka in en vistelse på med hela familjen, eller som en weekend med älsklingen. Vilket är din favorit?

1. Marstrands Havshotell

Det här trevliga strandhotellet vetter mot Skagerrak och pittoreska Marstrand. Bada i havet, ta färjan över till ön eller koppla av på hotellets spa. Utsikt över Carlstens fästning och nära till alla tänkbara sevärdheter. Så mysigt, så somrigt!

2. Torekov Hotell

På Torekov Hotell finns det mängder av valmöjligheter. Här kan du bland annat spela golf, gå ner till sandstranden, bada i hotellets utomhuspool eller ge dig in i en match på tennisbanan.

3. Nösunds Värdshus Havsbadspa

Nösund Havshotell hittar du bara några meter från havet - på södra Orust, mitt i Bohuslän. Redan i början av förra seklet var Nösund en semesterort för Sveriges societet, som ägnade sig åt varma tångbad och pensionatsliv. Idag har Nösunds gamla traditioner återupprättats och kan erbjuda mat och boende i en genuin skärgårdsidyll.

4. Falkenberg Strandbad

Checka in mitt på den kritvita stranden i Falkenberg. Här kan du dessutom boka ett så kallat ”sommarpaket” som innebär ett standard dubbelrum, 3-rätters middag, spaentré, tillgång till Klitterbadet, lekland och frukost.

5. Grand Hotel Saltsjöbaden

Ett riktigt elegant lyxhotell mitt i Stockholms skärgård. Spendera ett par dagar med familjen i romantisk miljö och vacker natur. Om ni blir sugna på storstan är det bara att hoppa på Saltsjöbanan in till Stockholm C.

6. Pite Havsbad

Här finns något för alla i familjen oavsett om ni söker utmaning, spänning eller avkoppling. Du kan dessutom välja om du vill bo på hotell, i en charmig stuga eller parkera husvagnen på camping. Besök hemsidan för att se alla spännande upplevelser som erbjuds!

7. Ystad Saltsjöbad

Bara ett stenkast från havet hittar du detta mysiga hotell. På Skånes vackraste kust vid Österlen ligger Ystad och precis vid stranden ligger Ystad Saltsjöbad – ett hotell-, spa- och en konferens-anläggning som funnits i 120 år. Dessutom har du nära till Malmö och Köpenhamn.

Artikelbild: Unsplash
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Sveriges 7 mysigaste sommarhotell – vid havet
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll