Publicerad 23 January 2018

Fotograf:

Arbetskläder för gravida – vi listar 7 funktionella plagg

Det har länge funnits ett missnöje bland kvinnor över att arbetskläder inom mansdominerade branscher utformas just bara för män. Även om vi har kommit en bit på vägen när det gäller detta så är det fortfarande en lång väg kvar – som att utforma bra arbetskläder för den gravida kvinnan till exempel. Det finns några få företag som har tagit tag i saken och utformat detta. Här är vad vi har hittat när vi gjort research på webben.   
1. Arbetsbyxa svart mammabyxa – Operose 

Byxan har ett slitstarkt elastiskt material över rumpa och större delen av midjan. Över magen finns en mudd i 95% bomull 5% lycra. 

Finns att köpa här!

1

2. Vestmordalen MOM byxa dam – Stormberg 

Vestmordalen byxa för gravida är ett par lätta och snabbtorkande friluftsbyxor. Byxan är tillverkad i fyrvägsstretch som ger god rörelsefrihet, samt har praktiska detaljer som förstärkta knän och åtstramning vid fotöppningen.

Finns att köpa här!

2

3. Mobudalen MOM vadderad byxa – Stormberg 

Mobudalen vadderad byxa för gravida är en varm och vadderad byxa av nylon. Friluftsbyxan har en bred och elastisk linning för extra stöd över magen, och den har förstärkning på insidan av benen samt justeringsmöjligheter nederst på benen.

Finns att köpa här!

3

4. Dambyxa Fristads 253K FAS

Dambyxa Fristads 253K FAS med Cordura som är det mångsidiga och extremt slittåliga materialet i polyamid och skapades ursprungligen för militärt bruk. Används som förstärkning på delar av plaggen som utsätts för hårt slitage tex knäfickor. Ej tillverkad specifikt för gravidmage men finns i storlekar upp till storlek 50 vilket gör att det kan fungera. 

Finns att köpa här!


dambyxa-fristads-253k-fas

5. Moradalen fleecejacka dam – Stromberg 

Den perfekta mammafleecejackan . Moradalen fleecejacka är en mjuk och skön fleecejacka med praktiska blixtlås i sidorna som gör att jackans omkrets runt magen kan anpassas. 

Finns att köpa här!

6

6. Fodrade Täckbyxor – Mom to be 

Superskön vinteroverall! Funktionella och praktiska mamma-termobyxor för vinterhalvåret.

Finns att köpa här!8

7. Hängselbyxa – G8 One 

Hängselbyxa i mjuk denim med justerbara remmar och justerbar midja för växande mage.

Finns att köpa här!


5
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Arbetskläder för gravida – vi listar 7 funktionella plagg
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll