Publicerad 28 March 2019

Fotograf:

Så kommer du igång med träningen på 4 veckor

Har du haft ett längre träningsuppehåll eller bara har svårt att få träningen att bli av? Då är detta kursen för dig! Med Annika Sjöös kurs får du ett 4 veckorsprogram med totalt 12 träningspass som du utövar helt efter din egen kapacitet. 
Känner du att det är dags att hitta tillbaka till träningen, men har svårt att komma igång? Då är kursen "Kom igång med träningen på 4 veckor!" något för dig. Författaren och träningsprofilen Annika Sjöö håller i en onlinekurs där du kommer igång med träningen och de enda förkunskaper du behöver är att ha en kropp! 

Syftet med kursen är att ge inspiration till träning och att lägga grunden till ett fortsatt liv i rörelse. Kursen passar särskilt dig som känner att du har svårt att hitta motivation till träning och vill kickstarta igång träningen!

Kursen innehåller: 

- Ett 4-veckors träningsupplägg med tre träningspass i veckan (totalt 12 träningspass) och du väljer själv vilka dagar du vill utföra passen. 
- Inga redskap behövs till träningspassen, men en träningsmatta kan vara skönt att använda. 
- Träningen är anpassad till att både kunna utföras hemma och/eller på gymmet. Träningsupplägget är progressivt - det startar lugnare och ökar successivt i intensitet. 
- Träningspassen innehåller både styrka och kondition. Vissa pass är således mer styrkebetonade och andra mer konditionsbetonade. 
- Alla träningsövningar är i videoformat och passuppläggen beskrivs i text. 
- Alla deltagare tränar utefter egen förmåga!Foto: George Rudy/Shutterstock.com

Passa på att ta del av kursen med Annika Sjöö redan idag. KÖP DEN HÄR!

LÄS MER: Visste du att Familjeliv har flera andra härliga kurser? Du hittar dem här!
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Så kommer du igång med träningen på 4 veckor
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll