Publicerad 3 April 2019

Fotograf:

Harry och Meghan har skaffat instagram – så heter kontot

Det brittiska prinsparet väntar sitt första barn i vår, och förberedelserna är således i full gång. Nu har även paret skaffat ett eget instagramkonto – och har redan över 2 miljoner följare. 
Den 19 maj förra året växlade prins Harry och skådespelerskan Meghan Markle ringar med pompa och ståt i St George Chapel, Windsor. I oktober 2018 blev det även offentligt att Meghan väntar parets första barn, som är beräknat att komma nu i vår. Vilket datum bebisen är beräknat, eller vilket kön hen har, hålls dock fortfarande hemligt. 

Igår tog paret ett steg närmare det offentligheten och gick ut med sitt nya gemensamma instagramkonto: @sussexroyal. Redan under det första dygnet har kontot samlat på sig närmare 2,5 miljoner följare, och namnet syftar på deras titlar som hertig och hertiginna av Sussex. 

Paret har även lagt upp en bildserie med en hälsning där de välkomnar följarna till sin officiella instagram och ser fram emot att få visa upp sitt jobb, dela med sig av viktiga tillkännagivanden och belysa frågeställningar som driver dem. 

Kommer ni att följa kontot? 

Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Harry och Meghan har skaffat instagram – så heter kontot
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll