Publicerad 4 April 2019

Fotograf:

Helena Magdalena: "Högkänslighet är ofta kopplat till konstnärlighet"

Föreläsaren, mediumet och författaren Helena-Magdalena Ivekrans-Nätt sprider kunskap om personlighetstypen HSP - High Sensitive Person. KÖP HENNES KURS HÄR! 
Mycket i dagens samhälle är inte anpassat för den som är högkänslig. Vi lever ständigt stressade i en verklighet som är full av information och nya intryck, inte minst i den digitala världen.

Som HSP-person kan man överväldiga och överbelasta sitt känslomässiga system, enligt föreläsaren och mediumet Helena- Magdalena. Det kan vara påfrestande att vara högkänslig om vi lever i en värld som inte tar hänsyn till det, men genom anpassningar kan vi använda oss av den underbara möjlighet som har getts högkänsliga personer. 

Så vad innebär det att vara högkänslig?

– Om man är högkänslig tar man in mer än andra, förklarar Helena-Magdalena

– Att man tar in mer betyder även att de som är HSP har ett större behov av att reflektera och bearbeta olika intryck.

Hur vet man om man är högkänslig?

Högkänslighet är en brunn att ösa ur, förklarar Helena-Magdalena. Högkänslighet är ofta kopplat med olika former av konstnärlighet, just för att de som har personlighetsdraget har mer kontakt med sin sinnlighet. Längtar du efter tid för dig själv, att få mer egen tid för att smälta alla intryck? Är du en djup, själsfull person? Då kan du vara högkänslig.

Helena-Magdalena håller i en onlinekurs inom HSP tillsammans med oss på Familjeliv. Vem skulle du rekommendera kursen till?

Denna kurs riktar sig till dig som söker mer harmoni i ditt liv, som längtar efter balans och en större förmåga att koppla av. Kursen kan även vara bra för dig som är eller har varit utmattad, då den handlar om att förstå sig själv på ett djupare plan, om att kartlägga och förstå sin egen energikurva och att hitta mer balans i vardagen. Hon lägger till:

– Jag älskar struktur, så med den här kursen får man tydliga och pedagogiska lektioner om HSP, säger Helena-Magdalena. Men jag vill även lova att du kommer få flera aha-upplevelser!

Här kan du läsa mer om onlinekursen!
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Helena Magdalena: "Högkänslighet är ofta kopplat till konstnärlighet"
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.

Innehåll

Innehåll

Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll