Publicerad 18 July 2019

Fotograf:

I samarbete med WW ViktVäktarna Angelica gick ner 18 kilo på ett år: "Jag äter allt – men inte alltid"

Det var när Angelica blev tillsammans med sin pojkvän som de klassiska sambokilona började smyga sig på. Här berättar hon om hur hon gjorde för att gå ner i vikt igen.
Alla som flyttat ihop med någon kan säkert känna igen sig: man stannar oftare hemma och myser än går ut och det är lätt att fastna i soffan på kvällarna – gärna med något gott att äta. 

Angelica såg det till en början som något positivt. Hennes pojkvän Martin var alltid noga med att tala om för henne hur fin hon var och hon kände sig bekväm i hans närvaro. Hon säger själv att det gjorde att hon inte tänkte så mycket på att kilona kom smygande.

När hon vägde sig blev hon förvånad och trodde först att vågen var trasig, men fick erkänna för sig själv att hon gått upp mer än några trivselkilon och ville göra något åt saken. Eftersom hennes mamma och svärmor båda fått bra resultat med WW ViktVäktarna bestämde hon sig för att också gå med. 

Hos WW ViktVäktarna får du baserat på din vikt och ålder ett antal SmartPoints att äta för varje dag, som du kan fördela på vilken mat du vill. Alla livsmedel har olika poäng beroende på kaloriinnehåll och näringsvärde. För Angelica var det perfekt:

– Du får äta allt, men inte alltid. Du ändrar ditt mindset och det funkar verkligen!

Fore Efter

Angelicas bästa tips är att alltid äta frukost och att planera sina måltider. 

– Planering har varit en av de viktigaste framgångsfaktorerna för mig. Jag visste från början att jag skulle behöva bestämma och förbereda vad jag ska äta när jag kommer hem på kvällen, berättar hon.

Att göra inköpslistor och handla för hela veckan har dessutom gjort att de minskat matkostnaderna med 2 000 kronor i månaden.

Angelica valde det medlemsskap där du får tillgång till en wellness coach, och säger att det var en av de stora nycklarna till framgången. 

– Hon är ett otroligt stöd för mig och för alla andra underbara människor i gruppen, säger Angelica. 

När du går med i WW ViktVäktarna får du inte bara en app utan du kan också välja att få en personlig coach, utan du blir även del av ett helt community med människor som kämpar med samma sak och kan peppa varandra. Här kan du se de olika medlemskapen!

Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Angelica gick ner 18 kilo på ett år: "Jag äter allt – men inte alltid"
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll