Publicerad 16 January 2020

Fotograf:

I samarbete med ANYFIN Dyra avbetalningar? Så kan familjen spara pengar varje månad!

Har du fakturor och avbetalningar i olika appar? Det är otroligt lätt att välja avbetalning som betalningsalternativ när du shoppar online, men det kan bli mycket dyrare än nödvändigt...
Det är jobbigt med släpande avbetalningar som tickar på med höjda avgifter och räntor. Har du handlat på avbetalning finns det en risk att du betalar mer än du behöver. Kan du sänka familjens månadskostnad? Kolla här och få svar direkt.

Tuffa oxveckor i januari? Så löser du ekonomin

I dag handlar mer än 30 procent av Sveriges befolkning på kredit och betalar ofta en onödigt hög ränta. Anyfin ger tillbaka makten till konsumenterna och ett alternativ med en lägre ränta. Här kan du se hur mycket familjen kan sänka sin månadskostnad.

Vad kan vara en kredit?

Orsaken till att många hamnar i en skuldfälla är för att man väljer ett avbetalningsalternativ, det vill säga en kredit, när man handlar på faktura. Du får en förlängd betalningsperiod mot en avgift och/eller räntekostnad, vilket kan bli dyrt i slutändan när du väl börjar betala av din skuld... Vill du få pengar över till annat? Kom igång redan nu.


Vill du ha ett erbjudande? Ansök i dag och se vad du skulle kunna spara!
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Dyra avbetalningar? Så kan familjen spara pengar varje månad!
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll