Publicerad 8 July 2020

Fotograf:

I samarbete med onlinekurser från Familjeliv Förbättra ditt liv: Familjeliv lanserar onlinekurser för dig

Behöver du hjälp att balansera jobb- och privatliv? Vill du komma igång med träningen, förbättra sexlivet lära dig något nytt? Då är Familjelivs nya onlinekurser för dig!
Nu har vi på Familjeliv äntligen lanserat vårt utbud av onlinekurser – speciellt framtagna för kvinnor och mammor med fart i vardagen, som söker nya verktyg för att ta tillbaka kontrollen och glädjen i livet.

Stämmer det in på dig? Spana då in Familjelivs spännande kursutbud här!

Varför ska du boka en onlinekurs?

Familjeliv har lanserat en serie onlinekurser för dig. Vi är så stolta över att kunna leverera ett utbud av onlinekurser som ger kvinnor möjligheten att förbättra sina liv på ett enkelt sätt. Alla kurser är extremt prisvärda och hålls av experter inom respektive områden. 


Foto: Lyubov Levitskaya/Shutterstock.com

Vilken kurs passar dig?

1. Kom igång med träningen: En kurs för dig som behöver en kickstart för att få in träningsrutinen i vardagen. Träningsplanen och passen hålls av den svenska kända träningsprofilen Annika Sjöö.

Läs även: Så kommer du igång med träningen på 4 veckor

2. Första hjälpen: En livsviktig kurs för dig som har barn hemma. Tillsammans med akutsjuksköterskan Camilla Thurell får du lära dig allt från första hjälpen till hur man ska agera vid akuta olycksfall hos barn. 

3. Öka sexlusten: Linn Heed, legitimerad psykolog och utbildad sexolog, håller i kursen som ger dig alla verktyg du behöver för att ta makten över ditt egna sexliv och dina egna orgasmer. Perfekt för par som förbättra relationen.

4. Minska stress och oro: Tillsammans med legitimerade psykologen och författaren Sofia Viotti får du en effektiv guide till hur du finner inre ro, styrka och balans i livet. Övningarna du får i kursen har beskrivits som ovärderliga av andra användare.

Boka en onlinekurs här

Vill du också lära dig något konkret som kan ge dig ny glädje och trygghet i vardagen? Då ska du spana in hela Familjelivs kursutbud och boka den onlinekurs som passar dig bäst.

Vill du också förbättra ditt liv? Boka en onlinekurs här!


Foto: Alliance Images/Shutterstock.com
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Förbättra ditt liv: Familjeliv lanserar onlinekurser för dig
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll