Publicerad 29 December 2020

Fotograf:

I annonssamarbete med HP Kreativa Karins bästa pysselknep

Intresset för pyssel och DIY är större än någonsin. Många ser det som en rolig aktivitet tillsammans och barn älskar verkligen att låta sina kreativa sidor komma fram. Här är några användbara råd och tre roliga pyssel att göra hemma.
Att skapa och pyssla ska vara roligt och enkelt Det är något Karin Andersson, inredare, stylist och pysselexpert, brinner för. På sina plattformar delar hennes alias, Kreativa Karin, med sig av färgglad inspiration och pysseltips för hela familjen. Här är hennes bästa knep för roligare pyssel.

Gör pyssel av det du har hemma
Det bästa pysselmaterialet har vi redan hemma, äggkartonger, mjölkpaket, toarullar, konservburkar, plastlock, korkar, tidningspapper … Ja, allt som vi källsorterar och slänger i återvinningen kan användas på nytt med lite färg och fantasi.
 
Använd rätt utrustning
Det är superviktigt att ha bra verktyg när man pysslar. Jag tipsar alltid om att investera i en riktigt bra sax och en limpistol. Med en skrivare från HP kan man ta pysslandet till nya nivåer och skriva ut mallar och prints, skapa egna mönster och papper med egen design. När jag inte hittade mönstrade papper jag gillade i butikerna började jag göra egna och skriva ut, då får man det precis som man själv vill!

Just nu får du 6 månader gratis bläck om du köper en skrivare från HP, kolla in erbjudandet här!


För Kreativa Karin är det viktigt med bra utrustning. En skrivare med abonnemang på bläck gör att man slipper ödsla energi på de tekniska aspekterna. 

Ha kul!
Det ska vara roligt och inspirerande att pyssla. Tänk inte att det måste bli så perfekt eller så som på ”bilden”. Ta element från andras projekt och gör din egen twist på det. Ha roligt när du skapar och tänk att första gången provar man bara, för varje gång blir det bättre och bättre. Följ personer du gillar på sociala medier och pinna loss bland inspirerande idéer på Pinterest, det är min största källa för pysselmotivation!

3 roliga pyssel tillsammans med Kreativa Karin och HP

1. Pennställ/förvaring av gamla konservburkar


Svårt att tro att en gammal glas- eller konservburk kan förvandlas till fint pennställ på bara ett par minuter. Allt du behöver är en skrivare, en sax och lite lim. Mallarna hittar du här!

2. Minibilar


Hur fina är inte de här små bilarna gjorda av toalettrullar? Här kan ni skriva ut mallarna för att göra pysslet!

3. Grattiskort/kärlekskort


Skicka en hälsning till någon ni tycker om! Finaste grattiskortet pysslar man ihop själv. Hjälp på vägen får du av Kreativa Karins fina mallar. Ni hittar dem här!

Skrivaren som själv beställer nya bläckpatroner - så funkar HP Instant Ink
Tänk vad smidigt att ha en skrivare som känner av när bläcket börjar ta slut och beställer nya patroner åt dig som dessutom levereras direkt hem till din dörr.
Erbjudande! Just nu får du gratis prenumeration i sex månader om du köper en HP skrivare innan 30 april, 2021 och registrerar den inom 7 dagar. Här hittar du erbjudandet. 

Det här är Kreativa Karin
Gör: Pysseldesigner, författare och influencer.
Bor: I ett ljusblått radhus på centrala Hisingen i Göteborg.
Familj: Man Jörgen och dotter Lena, 10 år.
Favoritpyssel: Allt som har med återbruk att göra, älskar att förvandla saker man tröttnat på eller tänkt slänga och ge det en ny funktion och nytt liv!
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Kreativa Karins bästa pysselknep
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll