Publicerad 26 January 2021

Fotograf:

I annonssamarbete med HP Skapa en egen pysselverkstad med familjen

Att ha en egen pysselverkstad hemma är något som hela familjen har glädje av. Och det behöver inte alls vara svårt. Allt ni behöver är papper, pennor, en dos fantasi och en samarbetsvillig skrivare.
Barns kreativitet har inga begränsningar. Att skapa är inte bara ett skönt avbrott från vardag och skärmar, det är det perfekta sättet att umgås under vinterhalvåret när vi är mer inomhus. Här är våra bästa tips på hur du skapar de bästa förutsättningarna för pyssel tillsammans med dina barn. 

Samla och sortera allt kreativt material
Det är lättare för barnet att pyssla när materialet finns lättillgängligt och sorterat. Pennor, målarböcker, lera och annat pyssel tenderar hamna lite varstans hemma hos barnfamiljer. Ett bra tips är därför att samla allt kreativt material i en rullvagn eller ett köksskåp som barnet själv kan hämta från. Sortera och rensa ut tillsammans med jämna mellanrum.

Ordning och reda på pysslet! Varför inte dekorera dina pennhållare, finaste mallarna hittar du här!

En bra skrivare
Ena veckan är det all in på dinosaurier för att nästa ersättas av enhörningar. Det är snabba svängar i barns intressesfär. I stället för att köpa nytt kan du använda din skrivare för att skriva ut eget pysselmaterial. En skrivare kan användas till så mycket mer än vad många känner till. Visste du till exempel att du kan skriva ut och pyssla ihop allt från partyhattar till fotoböcker? Se här för mer inspiration/länk Print &Play. Har du en HP-skrivare får du dessutom tillgång till den smarta tjänsten Instant Ink som håller koll på när bläcket i din skrivare tar slut och skickar hem nya patroner. Hur smidigt!?

Skriv ut färgläggningssidor och pyssel online
På Hp Print, Play & Learn finns gratis mallar och pyssel för barn i alla åldrar. Där kan du och barnen hitta både spel, lärorika pyssel och massor av färgläggningssidor. Vad sägs om “Fossilskoj”, “Fjärilskonservatorium” eller varför inte pyssla ihop en egen rymdraket?

Rymdraketen är ett av hundratals pyssel på Hp Print, Play & Learn, bara att skriva ut HÄR!

Skrivaren som själv beställer nya bläckpatroner - så funkar HP Instant Ink
HP Instant Ink är en prenumerationstjänst som innebär att HPs skrivare själv känner av när bläcket börjar ta slut och automatiskt beställer hem nya patroner till din dörr.
Erbjudande! Just nu får du en gratis bläck-prenumeration i sex månader om du köper en HP skrivare innan 30 april, 2020 och registrerar din skrivare online inom 7 dagar efter köp. Här hittar du erbjudandet.


Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Skapa en egen pysselverkstad med familjen
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll