Publicerad 29 March 2021

Fotograf:

I annonssamarbete med Skanska 5 fördelar med att köpa nybyggt hus

Det perfekta läget, val av interiör och ett fast pris. Det finns många fördelar med att investera i nyproduktion. Var med och forma ditt nya drömhem från start. Här är 5 fördelar med att köpa ett nybyggt hus.
Att köpa nybyggt är både spännande och roligt och du får vara med och skapa ditt nya drömhem som du vill ha det från start. Här är en lista på 5 fördelar som finns med att köpa ett nybyggt hus.

1. Skapa ditt drömhem
Färg på skåpluckor i köket, klinker i badrummet eller färg på väggarna. När du väljer att köpa ett nyproducerat hus kan du vara med från början och påverka hur ditt nya drömhem ska se ut.
– Det är möjligt att välja det mesta av inredningen inuti husen. Allt ifrån golv, väggfärg, köksinredning med luckor, handtag, bänkskiva, stänkskydd och vitvaror till vilket kakel och klinker du vill ha i badrummen, säger Jenny Andersson, kundansvarig på Skanska.

2. Slipp hetsig budgivning
När ett hus läggs ut till försäljning är det vanligt att budgivningen snabbt drar iväg och hamnar på en annan nivå än du kanske hade tänkt dig prismässigt. När du köper nyproduktion är priset redan satt och du slipper stressen som en budgivning kan ge.

3. Välj rätt läge
Kvällssol på uteplatsen eller kvarterets största trädgård? En av många fördelar med att köpa nybyggt är att du kan välja det huset som passar just dig och din familj. Utanför Göteborg växer det nya området Öjersjö Hagar fram. Där bygger Skanska villor och parhus med stort fokus på hållbarhet – en dröm för alla barnfamiljer. Läs mer om projektet här

4. Klimatsmart alternativ
Idag ställs det höga krav på nybyggda bostäder och det byggs hus med tätare konstruktioner, tjockare väggar och bättre isolering än tidigare. Det ger i sin tur en minskad energianvändning vilket är bra för både din plånbok och miljön. Visste du att bostaden står för cirka 20% av ditt personliga klimatavtryck? Med ett klimatanpassat boende sänker du ditt avtryck. I Öjersjö kommer Skanska att bygga sina första klimatneutrala parhus.

 5. Renoveringsfritt

Med en nybyggd bostad slipper du tänka på renovering och förbättringar. Du kan vara säker på att allt är nytt, fräscht och genomtänkt för att passa din familjs behov. Alla vitvaror i ditt nya hem är tysta och miljövänliga. Du kan lägga ditt fokus på inredningsdetaljer i din nya bostad istället för att fokusera på att riva väggar eller byta tak som ofta hör till när man köper ett äldre hus. 

Visst känns det lockande med ett nybyggt hus? Här kan du läsa mer om Skanskas nya projekt Öjersjö Hagar 
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: 5 fördelar med att köpa nybyggt hus
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll