Det roligaste från Familjeliv – nu som bok!

På Familjeliv samlas varje vecka en miljon föräldrar (!) för att diskutera viktiga och oviktiga frågor med andra i samma situation. Här hittar pappor och mammor svar på sina funderingar och tröst när familjelivet känns tufft. Bara förra veckan startades över 1000 nya trådar, och genom åren har ni besökare gjort över 75 miljoner inlägg på sajten.

Men på en plats som samlar så mycket folk, och så många trådar, finns det så klart också en del knasbollar. Det är dem som komikern Thomas Järvheden nu har grottat ner sig i, i sin debutbok ”Hjälp vad ska jag göra med räkorna??”

Här finns klassiker som kvinnan vars sambo äter upp deras akvariefiskar, hen som äter en liter majonnäs i veckan och undrar vad hon ska göra med äggvitorna som blir över, och hon som ”har köpt räkor med ansikten” och funderar vad hon ska göra med dem. Här finns också han som är förbannad över att svägerskan ger bort ekologiska julklappar, och hen som undrar vilket brott man ska begå för att få chansen att sitta i fängelse lite lagom länge. Thomas Järvheden är läsarens guide bland trådarna, och kommenterar både trådstarter och enskilda inlägg.

Nu kan du som Familjelivläsare köpa boken till ett extra förmånligt pris: 139 kronor (ord pris 150 kronor). Du hittar erbjudandet HÄR !