-
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2015-05-11 Alexi skapade en ny tråd: Bokfavoriter hos era 6-7-åringar: Jag har lite dålig koll på böcker för barn i 6-7-årsåldern (utöver Astrid Lindgren). Min dotter älskar Lasse-Majas detektivbyrå och vi har snart läst hela serien. Sandvargen har vi snart läst.
2015-03-13 Alexi svarade i tråden: Pinsamt - men hur bor man på hotell och åker tåg?: Fast har man aldrig bott på hotell så reser man antagligen väldigt lite och då har man nog inte flugit heller, tänkte jag. Och har man flygit så är ju upplägget ungefär samma för tåg med gate/perrong.
2015-02-12 Alexi svarade i tråden: Hur gör ni med kvällsfika?: Men du vet väl inte hur vi motiverar saker för barnen osv. Jag har aldrig nämnt ordet övervikt eller relaterade ämnen i mina barns närvaro. Men vi pratar mycket om att kroppen behöver bra mat osv, att tex ketchup.
2014-12-17 Alexi skapade en ny tråd: Varför blev det hål i brödlimpan?: Baksde bröd igår, en sort jag bakat många gånger. Samtliga fyra limpor har hål i mitten, nästan rakt igenom, bara en del brödskivor på yttersta delen blev helt fina. Vad gjorde jag för fel?

Bakar i hushållsassistent.
2014-11-17 Alexi svarade i tråden: Mailadress till supporten?:
Tack!

2014-07-02 Alexi skapade en ny tråd: Hur hanterar ni tjat om glass, godis och annat?: Vad gör ni om barnen tjatar massor om glass, kakor och helt enkelt massa onyttigheter att äta vid fel tillfällen?

Som tex när vi är i köpcentrum tjatas det hysteriskt om något att äta (som ikväll när.
2014-07-02 Alexi svarade i tråden: Är egentid något du tycker är viktigt som förälder?: För väldigt många, av trådar på familjeliv att döma, så är egentid lika med barnvakt. De lämnar bort små bebisar hela kvällar och även nätter för att ha egentid.
2014-07-01 Alexi svarade i tråden: Vid vilken ålder ska ungdomar sommarjobba: Oj, resonerar folk så är det inte konstigt att det finns många ungdomar som är arbetslösa. Jobbar man extra och visar ett driv så får man ju jobb sen efter skolan, alla mina jobb har jag fått på referenser.

Innehåll