0 Följare 0 Följer

Barbro45

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

50 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2020-01-14 Barbro45 svarade i tråden: Är det fel att vara otrogen som hämnd mot den som var otrogen först?:
Du missar en viktig part i din hämnd. Den du väljer att var otrogen med, har den personen ingen betydelse? Du riskerar att skada en annan människa för att få din hämnd.

2020-01-14 Barbro45 svarade i tråden: Vad är konsekvens av att ge bort barnets ägodelar utan att förvarna/fråga barnet om det är okej: Ni växte båda upp i en dysfunktionell familj. Så varför verkar det som om din bror tagit mer skada än vad du har gjort? Vi människor är olika, vissa är starka andra inte. Det gäller både fysiskt och psykiskt.
2020-01-13 Barbro45 svarade i tråden: Firar ni er relation/årsdagar?: Vi uppmärksammar inte alla hjärtans dag, vi känner att det är för kommersiellt. Vår bröllopsdag brukar vi fira på lite olika sätt. Jämna bröllopsdagar firar vi extra.
2020-01-13 Barbro45 svarade i tråden: Person som inte ser folk i ögonen: Det kan också vara en kulturell grej. Jag fick lära mig när  jag bodde några åt i Mellanöstern att sänka blicken var ett sätt att visa respekt. Man tittat inte sin lärare, en polis, en domare i ögonen.
2020-01-13 Barbro45 svarade i tråden: Är det viktigt att någon står upp för en? : Som barn och som ung är det viktigt att ens närstående visar var gränserna går för att man som vuxen ska kunna stå upp förs sig själv och andra. Risken är annars att man blir gränslös, man.
2020-01-13 Barbro45 svarade i tråden: Svartsjuk och otrogen..: Ack ja, det där är en klassiker. Partnern börja agera svartsjukt, fråga ut, anklaga, påstå. Inget av det som påstås har någon grund. Då är det antingen partnern som är otrogen eller så.
2020-01-13 Barbro45 svarade i tråden: Vart fruktansvärd mot en kille: Ja TS, så där kan livet bli ibland. Som man sår får man skörda. Du har betett dig mycket illa, nu har du insett det, du vill göra det rätta mot han som drabbades. Han vill inte ha någon kontakt med dig.
2020-01-13 Barbro45 svarade i tråden: Min fru är aggressiv: TS, om din syster eller kollega berättat för dig att hennes man blir våldsam ett par gånger per månad, skriker, kastar saker, slåss, exploderar för småsaker, tar på sig offerkofta så snart han.
2020-01-13 Barbro45 svarade i tråden: Maniskt hårryckande: För att bryta ovanan så kan du se till att det blir krångligt att hålla på med håret. Ta på dig ett par vantar, när du sedan känner impulsen att ta tag i håret gör något annat istället.
2020-01-12 Barbro45 svarade i tråden: Kan man bli steril..?: Nej, det stämmer inte. Läs på lite om hur hur den kvinnliga fertiliteten fungerar så förstår du snart att det är någon som antingen försöker driva med dig eller är djupt okunnig i människans anatomi.

Innehåll