0 Följare 0 Följer

Elin P

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

35 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2020-04-20 Elin P svarade i tråden: Berätta hur det var att ha covid 19:
Hade hosta och ont i halsen 3 veckor i mars. Jobbar också inom äldreomsorgen. Så tror det var Covid jag hade också eftersom jag inte känt mig sjuk nu fast min man är sjuk.

2020-04-20 Elin P svarade i tråden: Berätta hur det var att ha covid 19: Ja det kan man tycka. Men här där vi bor har endast patienter testats fram till nyligen, knappt någon personal. Jag är också sjuksköterska och har varit sjuk här i mars flera veckor men fick inte testa mig.
2020-04-20 Elin P svarade i tråden: Berätta hur det var att ha covid 19: Min man vårdade en patient med Corona på det äldreboende där han jobbar (visste inte att patienten hade Corona då så hade ingen skyddsutrustning). Efter det har han nu varit sjuk 3,5 vecka.
2020-04-20 Elin P svarade i tråden: Älska sin hund lika mycket som sitt barn?: Har man inte barn så kan man säkert tänka så att man skulle älska hunden lika mycket. Men sen om man får barn tror jag det är ytterst få som skulle tveka att tex rädda barnet före hunden om det brann.
2020-04-20 Elin P svarade i tråden: Dubbla uppsättningar ytterkläder genom hela förskoletiden?: Jag brukar köpa en eller båda uppsättningarna begagnat. Då blir det inte så dyrt och vi slipper släpa allt fram och tillbaka. Vi har dubbelt av rätt mycket. Åtminstone regnkläder, överdragsbyxor och stövlar.
2020-04-20 Elin P svarade i tråden: Sjukskriva ett barn för mental ohälsa: Mycket tveksam om en läkare skulle sjukskriva ett barn utan att träffas. Det låter oproffsigt så det hoppas jag inte sker. Du kan väl ha barnet hemma ändå men risken är att skolan anmäler er till socialtjänsten.
2020-04-20 Elin P svarade i tråden: Skola på distans frivilligt under corona: Jag tycker absolut man ska kunna hemundervisa om barnen eller någon i hushållet tillhör en riskgrupp. Annars förstår jag faktiskt inte syftet. Barn och vuxna som inte tillhör riskgrupp blir sällan allvarligt sjuka.
2020-04-18 Elin P svarade i tråden: Äta det som serveras eller ge annan mat?: Jag tycker också det är viktigt att barnen provar att smaka allt vi äter, men tvingar inte om det är tvärstopp. Till och med surströmming äter mina barn (även den kräsna sonen konstigt nog).
2020-04-18 Elin P svarade i tråden: Äta det som serveras eller ge annan mat?: Om jag lagar något som jag vet att barnen inte tycker om brukar jag laga något annat åt dem också. Men vill att de ändå smakar all mat. Ett av mina barn är kräsen, de andra två har mycket lättare.
2020-04-16 Elin P svarade i tråden: Självklart att den äldsta ska få ha eget rum?:
Ja åtminstone i skolåldern eller senast tonårentycker jag det också. Men småbarn behöver inte eget. Ska väl inte behöva vara ett hinder för antal barn hur många rum man har tycker jag.

Innehåll