0 Följare 1 Följer

Erikslust

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

43 år

Barn

20 år    

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2019-09-14 Erikslust svarade i tråden: Jag söker en älskarinna. Hur finner jag henne?: Så fint skrivet av  dej! Skönt att höra att det är inget fel på mej. Jag har aldrig varit otrogen men känner lust efter det. Vet om det sker så kommer det att vara skönt för stunden men därefter.
2019-09-14 Erikslust svarade i tråden: Jag söker en älskarinna. Hur finner jag henne?: Där är hon stenhård i det att hon är i inget behov av sex.  Jag längtar efter att ha sex med en annan kvinna men kommer efter det att ha skuldkänslor. Acceptera eller åtgärda är de två val ni.
2019-09-13 Erikslust svarade i tråden: Jag söker en älskarinna. Hur finner jag henne?: Ja men vi har så mycket gemensamt frun och jag. Jag lever inte tillsammans med henne endast för sexet.  Har det mycket trevligt och rolig tillsamman. Vi har barn många gemensamma vänner. Allt det där vill jag inte ge upp.
2019-09-12 Erikslust svarade i tråden: Jag söker en älskarinna. Hur finner jag henne?: Jag har talat med min fru om det. Hon svarar att hormonernas hennes har tagit slut. Hon har inte någon sexlust alls överhuvudet till någon. Hon säger att hon älskar mej och vill inte att jag har någon annan.
2019-09-08 Erikslust svarade i tråden: Jag söker en älskarinna. Hur finner jag henne?:
Vad ska jag göra?

2019-09-05 Erikslust svarade i tråden: En fantasi som sågs i din dröm:
Jag drömmer om att bli avsugen!

2019-09-05 Erikslust svarade i tråden: Jag vill ha mer sex än honom, något som är fel?:
Samma här. Jag vill ofta men hon sällan. Fantiserar om att ha en älskarinna.

2019-09-05 Erikslust svarade i tråden: Jag är gift och ligger (snart) med en gift man. Fråga vad ni vill!:
Har du funnit någon?

2019-09-05 Erikslust svarade i tråden: Jag vill ha mer sex än honom, något som är fel?: Ja  jag har pratat med henne om att ha ett öppet förhållande. Men hon säger nej. Vi har så mycket annat trevlig gemensamt som jag inte vill ge upp. Tror inte att jag kommer vara otrogen i IRL.
2019-09-05 Erikslust svarade i tråden: Jag vill ha mer sex än honom, något som är fel?:
Flera kvinnliga kollegor har stött på mej. Skulle gärna ha sex med dem. men frun min känner dom alla så jag vågar inte.

Följer 0 gemensamma

Innehåll