1 Följare 0 Följer

Glinda från Oz

Övrigt

-

Ålder

32 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2020-10-23 Glinda från Oz svarade i tråden: Kommer det bli svårare att resa framöver?: Varför meningslöst? Varför är det vi har i Sverige så mycket sämre än alla andra länder? Jag reste mycket i både Sverige och utomlands innan pandemin, det är två olika saker och båda.
2020-10-23 Glinda från Oz svarade i tråden: Kan en som är med i kyrkan och en som är Jehova bli tillsammans?: Ingen påstår att det är olagligt men följs inte reglerna blir han utesluten och får aldrig ha kontakt med ett vittne igen. Är hans syskon och föräldrar med förlorar han alltså all kontakt med dem,.
2020-10-23 Glinda från Oz svarade i tråden: Kan en som är med i kyrkan och en som är Jehova bli tillsammans?:
De får inte vara ihop enligt Jehovas vittnen han blir utesluten om det kommer fram men han kanske redan har lämnat. 

2020-10-22 Glinda från Oz svarade i tråden: 4 kategorier av människor som kollar upp kön:
Vilka fördomar du har! Kollar upp är ett konstigt sätt att formulera sig, barnmorskan frågar allt du behöver säga är ja. Varför tycker du man är en bättre person om man säger nej?

2020-10-19 Glinda från Oz svarade i tråden: Ni som behöver tvätta håret varje dag: Tvätta håret tar ju inte längre tid än att duscha (jag har långt hår) är det inte minusgrader kan man tvätta det på morgonen och låta det självtorka annars finns det hårtork.
2020-10-15 Glinda från Oz svarade i tråden: Att inte gå i förskolan..?: Jag gick inte på förskola som barn. Jag gick med mamma på öppna förskolan två gånger i veckan, jag umgicks med hennes kompisars barn och vi gick till lekparken mm där jag träffade andra barn ändå.
2020-10-15 Glinda från Oz svarade i tråden: Mina barn vill ha fritidsaktiviteter, men vad?: När jag var liten gick jag på Svenska kyrkans scouter det var inte dyrt och krävde inget engagemang.

Lite tycker jag att du kan engagera dig, du har ju hela dagarna på dig att vila och ta det lugnt.
2020-10-15 Glinda från Oz svarade i tråden: Klädkoder i skolan?:
Jag anser att skolan ska få bestämma.

2020-10-14 Glinda från Oz svarade i tråden: Vet du vilken blodgrupp du har? Blodbrist....:
Alla i min familj har som sagt fått veta blodgrupp på BB så det tas ett sånt prov. Det kostar nästan ingenting.

2020-10-14 Glinda från Oz svarade i tråden: Vet du vilken blodgrupp du har? Blodbrist....: De gör b.la ett PKU prov på alla bebisar och det sparas till och med på ett litet papper. Alla som är födda i Sverige efter 1975 har ett sånt prov sparat, ditt är också sparat om du är yngre än 45 år.

Följare 0 gemensamma

Innehåll