0 Följare 0 Följer

Jacksparrow

Övrigt

Love life!
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

2016-02-01 Jacksparrow svarade i tråden: Då kör vi !!:
Tack Jis, den var intensiv men bra! Pulvrar så gott det går.

2016-02-01 Jacksparrow svarade i tråden: Då kör vi !!:
Svårt att säga varför men jag känner igen det. Tycker dock att du förtjänar det!!! <3

2016-01-27 Jacksparrow svarade i tråden: Då kör vi !!: Ego - jag har en riktigt dålig dag. Funderat på att ringa Vilda och våldgästa henne ett par timmar men inte gjort det - än, haha.

Jag vet inte, känns bara som att världen är emot mig idag.
2016-01-27 Jacksparrow svarade i tråden: Då kör vi !!: Det var nog ett väldigt smart beslut silver! Jag kurar aldrig när jag är sjuk, dels för att jag inte klarar det, man behöver ju te, halstabletter, glass osv vid en saftig förkylning t ex. Och dels så blir jag så.
2016-01-27 Jacksparrow svarade i tråden: Då kör vi !!: Jag blir fan matt bara jag läser detta. Det är väl fullständigt skit samma nu om han lämnar din fru eller inte för din skull - tycker du inte att han redan har visat vad han är för en människa?! Nej, jag orkar.
2016-01-26 Jacksparrow svarade i tråden: Då kör vi !!: Ego: blev ingen husvisning förra helgen för biljäveln gick sönder!! När vi skulle låsa bilen så gick det inte. Centrallåset bara hoppade. Och att lämna hundarna i en olåst bil kommer ju inte på fråga.
2016-01-26 Jacksparrow svarade i tråden: Då kör vi !!:
Då kör vi kur tillsammans Silver! :-)

2016-01-26 Jacksparrow svarade i tråden: Då kör vi !!:
Välkommen hem Jis! 5 kilo på 3 veckor är verkligen ingen fara tycker jag. Du har ju njutit och faktiskt också varit duktig och rört massa på dig. De ramlar snart av!

2016-01-26 Jacksparrow svarade i tråden: Då kör vi !!: Är du säker Bumbi? Tänker att man ibland hör om folk som trott att det gått åt helvete men där bäbis ändå har klarat sig. Typ som Mari t ex!! Men om det inte är så.
2016-01-26 Jacksparrow svarade i tråden: Då kör vi !!: Mari - hur mår du nu? Fortfarande upp och ner? Foglossning? Och hur mår lilla skrutten i magen?

Jessi - klart att det känns tomt. Men det är en tomhet du ska välkomna. Tack vare att du var stark, stolt och stod upp för.

Innehåll