0 Följare 0 Följer

KlantSmurfen

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Civilstatus

Singel

Personlighet

Flummig     Galen     Nattuggla    

Husdjur

Allergisk     Iller    

Aktivitetsflöde

2021-04-12 KlantSmurfen svarade i tråden: Varför är människor otrogna?:
Hur många sekunders tankemöda har du offrat på ditt kloka svar?

2021-04-12 KlantSmurfen svarade i tråden: Fråga till er män och killar där ute: Hört att det finns bevis eller vet att de finns?
Om jag vet att det finns bevis är det inte så svårt att konfrontera och ta avstånd.Jag känner till både kvinnor och män som agerat så mot mot idioter som.
2021-04-12 KlantSmurfen svarade i tråden: Varför är människor otrogna?: De finns ju också de som går steget längre med sina dåliga ursäkter och skyller på det är bara kulturen som tycker att det är omoraliskt, trots att vi har varit seriemonogma sen vi var jägar/samlar folk.
2021-04-12 KlantSmurfen svarade i tråden: Varför är människor otrogna?: De flesta tycker att otrohet är fel men i stundens hetta (kan vara veckor/månader mellan tanke och handlig) råkar de medvetet söka sig till situationer där de gör ett eller flera fel (som de kallar för misstag) med.
2021-04-12 KlantSmurfen svarade i tråden: Han ”straffar” mig för att han är sårad: "Jag vet att min sambo har en svår barndom och dåliga uppväxtförhållanden som satt spår i det avseendet att han är extra känslig för att känna sig icke respekterad."
medan han själv har varit.
2021-04-12 KlantSmurfen svarade i tråden: Feminister som är tillsammans/gifter sig med vita män: KlantSmurfen skrev 2021-04-08 19:41:41 följande: #86 Något som jag är fundersam över är att vänsterfeminister aldrig vill förklarar sin ideoloi och att de aldrig vill länka till källa när de pratar.

Innehåll