0 Följare 0 Följer

KlantSmurfen

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Civilstatus

Singel

Personlighet

Flummig     Galen     Nattuggla    

Husdjur

Allergisk     Iller    

Aktivitetsflöde

2020-06-22 KlantSmurfen svarade i tråden: Lågaffektivt bemötande nu, men hur blir det sedan?: Barn gör rätt när de kan och vill, barn kan ta ansvar när de kan och vill. Ett barn som inte vill kommer inte att ta ansvar för att göra rätt.
Många barn med adhd är mindre empatiska och är mer egocentrerade.
2020-06-22 KlantSmurfen svarade i tråden: Lågaffektivt bemötande nu, men hur blir det sedan?: "Så det mest effektiva är att ignorera dåligt beteende och berömma bra beteende."
om man har samma antingen eller tänkande som Hejlskov och/eller är en förälder på 14 vårar som vill slippa ta ansvar.
2020-06-22 KlantSmurfen svarade i tråden: Lågaffektivt bemötande nu, men hur blir det sedan?: "Jag har också lämnat rummet när elev haft med sig vassa föremål eller kastat möbler, för att skydda mig själv och andra."
I den situationen under den stunden kanske man inte har något val men det löser.
2020-06-22 KlantSmurfen svarade i tråden: Lågaffektivt bemötande nu, men hur blir det sedan?: "Är det han som rekommenderar att om ett adhd-barn får utbrott i skolan ska läraren ta med alla andra elever ut ur rummet istället för att ta ut barnet för att det är kränkande?"
Det är han.
2020-06-22 KlantSmurfen svarade i tråden: Är personer utan barn experter på barnuppfostran ?: Ska man hårddra det så behövs det både (rätt) utbildning och erfarenhet. Man blir ju inte heller automatiskt expert på barnuppfostran bara för att man har ett barn, vissa skaffar 3-4 ungar innan de börjar fatta.
2020-06-21 KlantSmurfen svarade i tråden: Lågaffektivt bemötande nu, men hur blir det sedan?: Det finns delar av lågaffektivt bemötande modellen som är bra men det verkar finnas brister i både gränssättning och förebyggande så det i slutänden blir att man gör som mamman gjorde, inget så.
2020-06-21 KlantSmurfen svarade i tråden: F.d. Incel, men håller med i vissa saker:
lika barn leka bäst

2020-06-21 KlantSmurfen svarade i tråden: Vi som är kritiska till Sveriges handhavande av pandemin:
Ändra adressen till sverigesradio.se/sida/artikel.aspx ?artikel=7490296 utan mellanslag.sverigesradio.se/sida/artikel.aspx&artikel=7490296

2020-06-21 KlantSmurfen svarade i tråden: F.d. Incel, men håller med i vissa saker: "Så om en kvinna på miljonen gör det då är chansen att träffa på någon sådan väldigt liten"
om pyssel är så jäkla unik kanske de snälla männen ska sätta henne på.
2020-06-20 KlantSmurfen svarade i tråden: F.d. Incel, men håller med i vissa saker: "Ni avskyr båda människor som inte delar er politiskt korrekta bild av världen."
jo, så är det ju, om någon känner igen mitt nick är det ju just pk det förknippas med.

"Ditt sätt att diskutera syftar.

Innehåll