Hej!
Skriv inte till mig om ni bara skriver om sex. Inte heller om ni har dåligt tålamod ifall jag inte svarar på nån vecka eller två...
Ibland tar ork och energi stopp. Tur man har riktiga vänner irl som orkar med mig :)

Civilstatus

Sambo

Föräldratyp

Good Enough    

Personlighet

Omtänksam     Optimist     Snäll    

Intressen

Musik     Resor     Träning    

Aktivitetsflöde

2020-01-31 Madde 35 svarade i tråden: Hur får ni orgasm under sex?: Tillägg: orgasmen blir så mycket skönare om jag är upphetsad och inte behöver hjälpa mig själv. Annars känns det mest mekaniskt att behöva beröra klitoris intensivt. Inte alls samma sköna känsla.
2020-01-31 Madde 35 svarade i tråden: Hur får ni orgasm under sex?: Om jag är kåt så är halva orgasmen redan där och det behövs ingen beröring av klitoris. Men är jag inte upphetsad öht behövs definitivt viss beröring. Det sitter väldigt mycket i huvudet :.
2020-01-31 Madde 35 svarade i tråden: Är det okej att begränsa barns matintag?: Eftersom barnen mår bättre och fått bättre hälsa så är det givetvis en ren hälsovinst. Både rent fysiskt med ev alla sjukdomar de slipper så kanske de också förhoppningsvis slipper mobbning.
2019-07-02 Madde 35 svarade i tråden: Konstant Huvudvärk + illamående??: Ring vårdcentralen och be att få kolla borrelia, B 12, ferritin värde och övriga järnvärdn, folsyra.

Överdriv (även fast du redan har ont) och även om du inte haft en fästing på dig så.
2019-06-02 Madde 35 svarade i tråden: Långvarig smärta: Troligtvis har du typ tramadol, Lyrica eller morfin av nåt slag?

Läkaren vill förmodligen att du ska komma ifrån medicin som är beroendeframkallande (och du är ju kanske redan beroende efter så många år).
2019-04-25 Madde 35 svarade i tråden: 30 år. Ungt/gammalt?: Gå i slitna jeans? Eh ja typ alla mina vänner i samma ålder går i jeans o t shirt/toppar. Såå jäkla gammal är man inte då men det är klart, när jag var i 20 års åldern tyckte jag.
2019-04-24 Madde 35 svarade i tråden: Hur länge står sig en öppnad Creme Fräsch?:
Men hallå! Den är syrlig, inte sur. Den kan lukta surt som fan och då va dålig. Två olika saker :)

2019-04-22 Madde 35 svarade i tråden: Du som är eller har varit deprimerad:
Vill bara säga fan va bra skrivet! Två ggr om också.

Ts, har inget att tillägga i tråden men försök ta till dig vad som skrivs här och lycka till med allt. Förstår det är tufft <3

2019-04-21 Madde 35 svarade i tråden: Hur länge står sig en öppnad Creme Fräsch?: En öppnad creme fraiche kan hålla sig ett bra tag efter bäst före datum om den inte åker in o ut för mycket ur kylen och står framme. För om man låter den stå framme för mycket och i rumstemperatur.
2019-04-04 Madde 35 svarade i tråden: Förlorade min storebror, hur går jag vidare?:
Jag förstår det ;(

Ser hur tajta mina barn är och vet att de skulle bli helt förstörda om det hände den andre något. Önskar jag kunde trolla... kram på dig

Innehåll