Hej!
Skriv inte till mig om ni bara skriver om sex. Inte heller om ni har dåligt tålamod ifall jag inte svarar på nån vecka eller två...
Ibland tar ork och energi stopp. Tur man har riktiga vänner irl som orkar med mig :)

Civilstatus

Sambo

Föräldratyp

Good Enough    

Personlighet

Omtänksam     Optimist     Snäll    

Intressen

Musik     Resor     Träning    

Aktivitetsflöde

2020-12-26 Madde 35 svarade i tråden: Behöver hjälp att förstå järnvärde/ferritin: Inte konstigt du är trött med såna värden! Har du dessutom legat ännu lägre innan så tar det säkert ett tag att komma i balans. Antar att du tar järntabletter? Hur ser dina andra värden ut? Tex röda/vita.
2020-10-22 Madde 35 svarade i tråden: Nya inlägg men de är inte nya:
Likadant här! Så konstigt!

2020-04-20 Madde 35 svarade i tråden: Läsa tonårings dagbok?: En sak till. Våga prata och fråga om hur ditt barns tankar kring självmord är. Många vågar inte fråga för de är rädda att väcka björnen som sover. Det är tvärtom viktigt att ni.
2020-04-20 Madde 35 svarade i tråden: Läsa tonårings dagbok?: Jag förstår din oro och förtvivlan <3

Självklart är det i ert läge ok att läsa dagboken. Jag hade också försökt komma åt att läsa ev historik på dator/iPad om det finns.
2020-03-13 Madde 35 svarade i tråden: HJÄLP Släpper färg:
Du kan vara lugn :). Det ser alltid mer svart ut i början och jag blev också förskräckt första gången det började flaga massa svart. Helt normalt. Det har gjort likadant med mina tre tatueringar.

2020-03-13 Madde 35 svarade i tråden: Anses du vara attraktiv?: Jag har ofta genom åren fått höra att jag ser väldigt bra ut. Fina former, snyggt ansikte och en riktig jeansrumpa :).

Är närmare 50 men fick senast idag höra av en man i 55 års åldern att han blev uppriktigt.
2020-01-31 Madde 35 svarade i tråden: Hur får ni orgasm under sex?: Tillägg: orgasmen blir så mycket skönare om jag är upphetsad och inte behöver hjälpa mig själv. Annars känns det mest mekaniskt att behöva beröra klitoris intensivt. Inte alls samma sköna känsla.
2020-01-31 Madde 35 svarade i tråden: Hur får ni orgasm under sex?: Om jag är kåt så är halva orgasmen redan där och det behövs ingen beröring av klitoris. Men är jag inte upphetsad öht behövs definitivt viss beröring. Det sitter väldigt mycket i huvudet :.

Innehåll