-
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Äldre 6 dec 13:03 melicia svarade i tråden: Twitter fråga:
har en fråga om twitter. en person skicka följar förfrågan till mig som jag neka nu vill jag hitta han igen. hur gör man. kan man se dem som skickat följar förfrågan till en fast som man nekat

Äldre 22 nov 12:02 melicia svarade i tråden: Om man blockerar någon på twitter?:
Jag undrar bara hur man hittar en igen en person skicka följar förfrågan till mig och jag neka kan man se dem som skickat till en och nekat

Äldre 18 nov 17:46 melicia svarade i tråden: Attentatet i Paris: Vad säger ni muslimer?: De är iallafall helt hjärntvättade de här personerna och dumma i huvudet... Kan de kriga där nere där de bor och låta oss va ifred tack.... Och de sa att 4 miljoner flytt syrien och 8 mille var på flykt inom landet.
Äldre 18 nov 17:39 melicia svarade i tråden: Attentatet i Paris: Vad säger ni muslimer?: Undrar dock en sak ang det som hände i Egypten. Hur fan fick de på en bomb på planet med den säkerhet som finns. Den måste kommit in en annan väg eftersom man ej får ha dricka på planet så då måste.
Äldre 6 nov 12:58 melicia svarade i tråden: Är du förälskad i någon kändis?:
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 

Äldre 6 nov 12:57 melicia svarade i tråden: Autograf-samling:
Man ska ha hollywood skådisar. det ända som räknas

Äldre 6 nov 12:56 melicia svarade i tråden: Vilka autografer har ni?:
zach efrons

Äldre 6 nov 12:55 melicia svarade i tråden: Hur bära sig åt för att få autografer??: Åk till Los angeles och hänga utanför jimmi kimmel teatern, utmed röda mattan på premiärer mm och en del kändisar signerar böcker ibland på olika butiker som drew barrymoore mm.
Äldre 6 nov 12:53 melicia svarade i tråden: Var sälja autografer???:
Och vem vet jag kanske hade sett både daniel och julia på premiären sen för de kanske gått på filmen med

Äldre 6 nov 12:51 melicia svarade i tråden: Var sälja autografer???: Skulle vara coolt att åka till La i 2 månader. Man skulle säker få en massa autografer då om man stod utanför jimmi kimmel teatern,  utmed röda mattan på premiärer, och va på hollywood boulevard.