0 Följare 0 Följer

Monsieur Venus

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

35 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

Idag 00:12 Monsieur Venus svarade i tråden: Här samlas alla nattugglor! : Skönt att du mår bra! Ja det är sant. Det beror nog på att man är ovan och det blir säkert kanon. Ytterst få säger du? Så då finns det hemsökta lägenheten alltså  Skojade.
Igår 17:56 Monsieur Venus svarade i tråden: Här samlas alla nattugglor! : Helt okej! Jag har precis flyttat och ska sova i min nya lägenhet för första gången inatt. Lär bli svårt att sova, eftersom jag är sjukligt mörkrädd och inte har hunnit ta reda på om lägenheten.
2022-06-29 Monsieur Venus svarade i tråden: Slarvar min kille med sin historik med flit eller är han korkad?: Du vet att du inte behöver acceptera porr i ett förhållande va? Det skulle jag aldrig göra. Om du är okej med att han tittar på porr, men inte vill behöva veta vad han tittar på, så är det minsta.
2022-06-29 Monsieur Venus svarade i tråden: Här är vi alla vänner.: Familjeliv heter ju FAMIJEliv och inte KVINNOliv och det antyder ju att båda könen är välkomna. Men antagligen är det en eller ett par personer som stör sig på dig för att du syns och hörs.
2022-06-26 Monsieur Venus svarade i tråden: Han tycker jag är för ”snäll”: Min mamma träffade en man när jag var i tonåren. En sträng styvpappa som hade åsikter om allt och tyckte om att hans sätt var rätt sätt. Han tog sig också rätten att kalla mig och min mamma för.
2022-06-26 Monsieur Venus svarade i tråden: Någon fler som är vaken och mår psykiskt dåligt?:
Jag är också vaken, men har inte ångest. Finns här om du behöver prata.

2022-06-25 Monsieur Venus svarade i tråden: Behöver kvinnor en stöttepelare: Anonym (Ja, jag är kvinna): Du verkar ha en väldigt könsstereotyp och bakåtsträvande syn på kvinnor och män. Ingen är född till att leda och ingen är född till att följa.
2022-06-25 Monsieur Venus svarade i tråden: Behöver kvinnor en stöttepelare:
Håller med!

2022-06-25 Monsieur Venus svarade i tråden: Här samlas alla nattugglor! :
Okej! Haha, nej då kanske du inte kan ha så höga förhoppningar, men kul ändå. Vilken bra idé att låta herrarna sköta grillen, så du fick tid att skriva