Aktivitetsflöde Sida 1 av 14

2018-04-23 Glinda från Oz svarade i tråden: Arbeta på förskola som gravid: Om det var så lätt att få missfall skulle inga barn födas alls ;-) Jag jobbade också på förskola när jag var gravid och det var inga problem jag jobbade som vanligt, tränade, umgicks med vänner mm.
2018-04-23 Glinda från Oz svarade i tråden: Ska en 8-åring få välja frisyr själv?:
Jag tycker de ska få bestämma om deras önskningar är rimliga.

2018-04-23 Glinda från Oz svarade i tråden: En arvsfråga:
Syskon har ingen arvsrätt, hade det handlat om gemensamma barn hade du haft rätt.

2018-04-23 Glinda från Oz svarade i tråden: Men lugna ner dig nu!: Det Jocke gör kallas härskarteknik, han vill sätta sig över henne och visa sig bäst. Om han påriktigt trodde det höll på att bli bråk hade han diskret bytt ämne och pratat med henne i enrum att han.
2018-04-23 Glinda från Oz svarade i tråden: Dailymail attackerar transpersoner igen: Det gick inte för långt för de gjorde aldrig någon könskorrigering, det är just pågrund av att det inte ska gå för långt som utredningen är viktig.

80% av barn och unga som uppfattas som transsexuella.
2018-04-23 Glinda från Oz svarade i tråden: HAR DU...?:
Nej, jag vet inte ens vad det är.

Har du spunnit garn?

2018-04-23 Glinda från Oz svarade i tråden: Dailymail attackerar transpersoner igen: Nu är det här vansinnigt OT men en frisk person kan inte överdosera c- vitamin. C- vitamin är vattenlösligt och kan inte lagras i kroppen, överflödet hamnar urinen. Risken för njursten ökar något om.
2018-04-23 Glinda från Oz svarade i tråden: Dailymail attackerar transpersoner igen: Jag tror det är en person som gjort en könskorrigering (så heter det numera) i Sverige som har ångrat sig så du har helt rätt i det du säger, men det är EFTER de gjort korrigeringen inte innan.
2018-04-23 Glinda från Oz svarade i tråden: Vad tänker ni om denna familjekonstellation?:
I inlägg 12.

2018-04-23 Glinda från Oz svarade i tråden: Dailymail attackerar transpersoner igen: Man ska ha levt som det könet man uppfattar sig vara i ett år sedan tar utredningen ett år till (för vuxna) det är de två åren du pratar om.

Jag vet att köerna är för långa och det är.

Följare 0 gemensamma

Innehåll