Aktivitetsflöde Sida 1 av 7

2020-09-04 smölan svarade i tråden: Får ingen sömn med den här bebisen. Är jag den enda som har en bebis som beter sig så här?!: Herregud. Det finns så sjukt mkt korkade människor som hänger på såna här sidor. Varför hänger ni ens här när er verklighetsuppfattning är densamma som att göra en höna av en fjäder.
2020-09-04 smölan svarade i tråden: Får ingen sömn med den här bebisen. Är jag den enda som har en bebis som beter sig så här?!: Ingen sömnbrist, jag blev bara så jäkla trött på att människan inte slutar skriva trots att jag bett henne.

Och ja, jag kanske gick till personangrepp o skrev omogna saker nu, men hon går till attack på.
2020-09-04 smölan svarade i tråden: Får ingen sömn med den här bebisen. Är jag den enda som har en bebis som beter sig så här?!: Åh vilken mardröm. Mina andra 2 barn är 8 och 10, så de sköter sig själva tills jag går upp oavsett om det är kl 6 eller 10. Den äldre vaknar runt 6-7, den andra mellan 8.30-10 oftast på helgen.
2020-09-04 smölan svarade i tråden: Får ingen sömn med den här bebisen. Är jag den enda som har en bebis som beter sig så här?!: Hon är 50 år med ett barn på 12 år enligt hennes profil. Hon har nog glömt hur det var att ha småbarn. Eller så är det för att de lärde ut annat på hennes tid så hon tror hon vet st.
2020-09-04 smölan svarade i tråden: Får ingen sömn med den här bebisen. Är jag den enda som har en bebis som beter sig så här?!: Men du, du är ju från en helt annan tidsepok, så jag förstår att man kanske lärde ut annorlunda på din tid. Men vänligen lämna denna tråd nu. Jag förstår inte varför du inte slutar.
2020-09-04 smölan svarade i tråden: Får ingen sömn med den här bebisen. Är jag den enda som har en bebis som beter sig så här?!: Du behöver söka hjälp.S23 skrev 2020-09-04 19:14:18 följande:Ja jag kan ju säga att med ett barn som är hnb har jag absolut höjt rösten vid flera tillfällen och varit såååå frustrerad.
2020-09-04 smölan svarade i tråden: Får ingen sömn med den här bebisen. Är jag den enda som har en bebis som beter sig så här?!:
Du behöver söka hjälp.

2020-09-04 smölan svarade i tråden: Får ingen sömn med den här bebisen. Är jag den enda som har en bebis som beter sig så här?!:
TACK!!! En NORMAL verklig förälder som inte låtsas vara felfri. Tack

2020-09-04 smölan svarade i tråden: Får ingen sömn med den här bebisen. Är jag den enda som har en bebis som beter sig så här?!: Vet du vad bvc o läkare rekommenderar föräldrar att göra som har barn med kolik? Exakt det. Gå ut ur rummet, låta barnet skrika o så man kan samla sig.

Det kan alla föräldrar stöta på o behöva.
2020-09-04 smölan svarade i tråden: Får ingen sömn med den här bebisen. Är jag den enda som har en bebis som beter sig så här?!: Du har verkligen feltolkat så jävla mkt.

Tänker inte ens försöka förklara för dig. O att du aldrig skulle ha blivit arg på en bebis, det tror jag inte på. Men visst, om de är så, grattis! Då.

Innehåll