Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.
Den här medlemmen har inte fyllt i sin profil.

Aktivitetsflöde

Äldre 10 feb 16:49 nernu svarade i tråden: När kunden aldrig blir klar i kassan:
Fram tills nu har det gått fortare eftersom de slöa inte har förstått sig på självscanning. Nu har till och med de långsamma pensionärerna hittat dit.

Äldre 9 feb 21:38 nernu svarade i tråden: När kunden aldrig blir klar i kassan:
Eh jo de står i vägen just vid kassorna. Om man är långsam och slö har man inte där att göra.

Äldre 9 feb 11:40 nernu svarade i tråden: Min fru pratar inte med mig:
Så härlig inställning till livet. Ni har knappt pratat på hela kvällen och något är uppenbarligen fel. Då tänker du att ja men lite sex är väl på sin plats. Haha!

Äldre 9 feb 11:37 nernu svarade i tråden: När kunden aldrig blir klar i kassan: Fram tills nyligen så har jag njutit av möjligheten att scanna själv. Problemet är att sölkorvarna nu har hittat dit. Jahaaaa vad spännande hur gör man nu? Nemen tiiiiiitta vad käckt det hääääääär.
Äldre 8 feb 20:23 nernu svarade i tråden: Kan ett nytt BVC se anteckningar som den gamla gjort..: Det här verkar handla om någon noja som du har. De skriver väl alltid en liten anteckning om hur barnet är? Om det är aktivt eller pratar mycket eller något. Att du har fått för dig att man inte får skriva.
Äldre 8 feb 13:49 nernu svarade i tråden: Säger man så här till någon som är utbränd?:
Prova att kommunicera dina känslor med din man. Gör susen!

Äldre 6 feb 15:10 nernu svarade i tråden: Folk tjatar om att vi ska skaffa ett "kärleksbarn":
Vad är det för pinsamma människor som pratar på det viset?

Äldre 4 feb 23:45 nernu svarade i tråden: Ni som fick barn som unga, hur ser ni på de som blir föräldrar när de är närmare 40?: I inlägget du citerade skrev personen "om föräldrarna är 40+". Mina föräldrar var 40 när jag föddes (sladdis) och ja jag är avundsjuk för att de orkade mer med mina syskonbarn än med mina barn och.
Äldre 4 feb 16:48 nernu svarade i tråden: Hjälp! Hjälp! Jag vill inte vittna mot min fästman.:
Hur ska du kunna se dina barn i ögonen och säga att du ljög för polisen för att du var kär? Hur ska du kunna uppfostra dem om vad som är rätt och fel med någon som helst trovärdighet?

Äldre 4 feb 15:11 nernu svarade i tråden: Före/Efter Kristus eller Vår tideräkning?: Absolut! Det var någon annan som tyckte att det var konstigt att räkna efter en kristus man inte tror på så det var därför jag skrev. Och faktum kvarstår att anledningen till att det börjar där är.