0 Följare 0 Följer

neverpreggo

Övrigt

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

33 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2015-11-28 neverpreggo svarade i tråden: Hjälp!!!!: Kommentaren om att ha en sparad månadslön är idiotisk. Värt att sparka på någon som ligger ner. Däremot känns det inte ok att puffa om att du vill ha pengar, låna pengar, hjälp och så.
2015-11-27 neverpreggo svarade i tråden: Vågar man åka till Ullared?:
Ja varför skulle du inte? Du kan lika gärna bli påkörd imorgon liksom.

2015-11-24 neverpreggo svarade i tråden: Blir galen på dagens privatiserade apotek: Det är bara exempel nr 2 som verkar lite konstigt och då skulle jag välja annat Apotek.

Även läkare googlar och alla kan inte veta allt så ser inget fel i det. Att fråga om medicinen kan bytas kanske är en.
2015-11-24 neverpreggo svarade i tråden: Undviker ni julmarknader och shoppingcenter nu?: Helt lugn och det enda som eventuellt skulle hindra mig är att jag inte är ett större fan av stora folksamlingar då man måste trängas. Saker kan hända hela tiden ändå och jag kan inte begränsa mig pga detta.
2015-11-10 neverpreggo svarade i tråden: Elvaåring tamponger?: Det är fortfarande inte det som är den egentliga frågan. En alldeles för nervös mamma tycker av någon outgrundlig anledning att det är för tidigt/eller något annat rätt väsentligt och behöver lite guidning.
2015-11-10 neverpreggo svarade i tråden: Elvaåring tamponger?: Fel.
En tampong kan kännas mer eller mindre för vissa. Även om den sitter rätt. Samma saker med fingrar, kukar eller vad man nu vill stoppa upp. Alla fittor är olika. Däremot ska man inte plåga sig själv men det.
2015-11-10 neverpreggo svarade i tråden: Elvaåring tamponger?:
Inget av dom för mig men TS dotter får ha vad sjutton hon vill. Båda två om det känns bättre.

2015-11-10 neverpreggo svarade i tråden: Elvaåring tamponger?:
Ja för du är ju som lätt att ens prata med när du försöker vota om olika märken. Jepp.

Libresse btw.

2015-11-10 neverpreggo svarade i tråden: Elvaåring tamponger?: Inte direkt begripligt skrivet.

Hade du inte sett någon meningen/fördelarna med att vara anonym på internet hade du själv stått med namn och bild. Ditt exempel är inte ett troll direkt, det är någon som visserligen.
2015-11-10 neverpreggo svarade i tråden: Elvaåring tamponger?: Känns som att vissa vill att detta ska vara en trolltråd så gärna att de kör på med åsikter som mer liknar att prata med en vägg... Inget av det TS skriver skriker troll utan en person som valt att vara anonym.

Innehåll