0 Följare 0 Följer

NorthK

Väntar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

30 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2019-12-30 NorthK svarade i tråden: Andra barnet, rädd och nervös inför förlossning: Tack för ditt svar! Känner verkligen igen mig i det du skriver!!

Tror såhär,

Att jag känner att jag ju faktiskt inte hade något att klaga på under första förlossningen, vilket gör att jag blir besviken.
2019-06-06 NorthK svarade i tråden: Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester: Åååh, tror ni det?? Blir nervös!! Ska ta ett nytt imorgon!

Har ätit letrozol omgång två och i samband med ul var det oklart om den var en eller två mogna äggblåsor ????

Liiiite nervös blir.
2019-06-06 NorthK svarade i tråden: Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester:


Vad tror ni om detta? Ej morgonurin. Har fått spökstreck med dessa tidigare (graviditetskollen) men inte såhär starkt... är på bim-3

2019-03-14 NorthK svarade i tråden: Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester:
jag har ingen egen eftarenhet av dom testerna men tycker mig se en skugga iaf :)

2019-03-14 NorthK svarade i tråden: Svagt plus eller spökstreck - Tråden för oss som behöver hjälp att analysera svaga graviditetstester: Har tyvärr ingen aning om vilken dag efter ägglossning jag är på... men med dottern plussade jag på bim -4 och jag borde vara på typ bim nu? Ser ni något??

Lite dåligt kort men jag anar en skugga särskilt.
2017-02-27 NorthK svarade i tråden: Träning efter förlossning - fortfarande ont och helt lost: Tack för era svar! Sjukgymnast var ett bra tips, ska kollas upp!

Jag har MammaMage appen, men inte kommit så långt och hittills är det inga övningar som verkar anpassade för ryggen?

Foglossning TROR jag inte att det.
2016-12-01 NorthK svarade i tråden: Sex månaders sover oroligt: Hej!

Vi har en tjej som är lika gammal som din :) Hon har alltid sovit oroligt, dock haft mer problem med just insomningen och haft både perioder då hon vaknat 1 g per timme och perioder så hon sovit typ hela nätter 10 h.
2016-10-04 NorthK svarade i tråden: Amning / Panikgråt: Hej och grattis till bebisen :)

Vi hade samma "problem" och det var så i ca 2 månader. För oss var inte problemet att hon fick för lite mat utan snarare att det kom för mycket mat. Hon ammade så mycket på kvällarna.
2016-10-02 NorthK svarade i tråden: Superförkyld bebis på natten - hjälp snabbt!:
Ja, usch vad orolig man blir..

Tyvärr har vår tjej aldrig gillat att sova på vårt bröst till exempel, funkar bara i sjalen men då korta stunder :)

2016-10-02 NorthK svarade i tråden: Superförkyld bebis på natten - hjälp snabbt!: För att då ligger hon ju ner och blir täppt direkt.

Nu verkar det som om det enda som duger är att sova brevid mig i vår säng, så det får kanske bli så ändå.

Innehåll