Melankonisk man som gillar starka kvinnor

Ålder

47 år

Barn

18 år     16 år    

Civilstatus

Gift

Föräldratyp

Heltidsförälder    

Personlighet

Nattuggla     Optimist     Snäll     Trygg    

Intressen

Matlagning/Bakning     Sex/samlevnad     Sport     Vetenskap     Trädgård    

Musik

Allätare    

Husdjur

Fågel    

Aktivitetsflöde

2022-08-10 Nutid svarade i tråden: Lön - hur vet man om den är bra?: Är också civilingenjör med ungefär samma lön och arbetslivserfarenhet som civilingenjör men även ett antal år med annan arbetslivserfarenhet. Jag har ungefär samma lön som du och det är lågt.
2022-08-01 Nutid svarade i tråden: Tar ni män någonsin selfies?:
Nej det gjorde du inte:-)

2022-07-15 Nutid svarade i tråden: Byggingenjör jobb: Klart du ska fortsätta om du känner att det är roliga uppgifter du kan tänkas jobba med. Allt pekar på att det kommer att vara fortsatt brist på ingenjörer, det känns som att min chef har ständigt sökt.
2022-07-14 Nutid svarade i tråden: Får man bestämma vem som ska bo?: Du får nog bestäma ganska fritt vem du hyr ut till, men när du väl hyrt ut är det svårt att bli av med en hyresgäst och skriva in att hyresgästen inte får skaffa barn tror jag inte är tillåtet.
2022-07-13 Nutid svarade i tråden: Inget sex: Är i liknande situation vi har levt sexlöst under lång tid och jag var beredd på att lämna men ville göra ett sista försök vi har i parterapi (sexbrist är inte det enda som varit problem vi har inte bråkat.
2022-07-02 Nutid svarade i tråden: Hjälp mig förstå honom: Det verkar vara många som tycker att du ska släppa honom men om jag fattat rätt har det varit rätt bra dessa två år förutom att han inte är så på mellan era träffar.
2022-06-24 Nutid svarade i tråden: Namn på manliga könsorganet:
Inte det manliga könsorganet och inte svenska men roligt ändå.
https://m.youtube.com/watch?v=MztdLHkWbeM

2022-06-22 Nutid svarade i tråden: Har cirkusen kring Morgan Johansson påverkat hur du kommer att rösta?: Jag har röstat på C och jag håller till mångt och mycket med dem, högerpolitik men inte för mycket inflytande till SD samt mer rationell miljöpolitik. Tyvärr blir politiken mer och mer vänster när.
2022-06-19 Nutid svarade i tråden: Vad kostar din bil varje år? Är det värt att ha bil?: Har haft lite olika bilar och räknar och söker efter det som är snålt och det brukar landa runt 20 kr/ mil (ca 25 kr med de nya bränsle priserna)
Det är som sagt det billigaste i skalan 
Ska det vara nytt eller häftigt.
2022-06-14 Nutid svarade i tråden: Onanerar när jag sitter i rummet bredvid..: Jag tänker så här,

Kommunikation är viktigt Han kommunicera med dig genom att berätta, (Han skulle kunna smyga istället) Vad tror du han vill kommunicera genom berätta att han onanerat?
Jag kan tänka mig.