Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

36 år

Barn

3 år    

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2020-07-02 Siden svarade i tråden: Hur mycket ansvar ska man ta för bonusbarn?: Såklart du inte vet, hur skulle du kunna göra det? Det visste man inte själv heller i början. Tycker också att du har fått många kloka råd. Det kan nog ske gradvis att man blir mer och mer sammansvetsade som.
2020-07-02 Siden svarade i tråden: Hur mycket ansvar ska man ta för bonusbarn?:
Ok, tack för svar. Tar det med mig :)

2020-07-02 Siden svarade i tråden: Hur mycket ansvar ska man ta för bonusbarn?: Börja ingen kohandel och lova bort att du ska sköta hemmet i gengäld eller ta hand om hans barn på eftermiddagarna i gengäld. Säg bara att detta med skjuts till förskola och fritids är förutsättningen.
2020-07-02 Siden svarade i tråden: Hur mycket ansvar ska man ta för bonusbarn?: Perfekt. När han säger så så hjälper han dig. Lyssna på det :) Jag får själv öva med min man, det är inte mitt naturliga sätt att uttrycka mig utan jag tycker att jag låter för hård,.
2020-07-02 Siden svarade i tråden: Hur mycket ansvar ska man ta för bonusbarn?:
We teach people the way they treat us. Lär din sambo vad du behöver i nuläget och var supertydlig. Du behöver svar, pronto. Annars blir det ingen flytt. Säg så.

2020-07-02 Siden svarade i tråden: Hur mycket ansvar ska man ta för bonusbarn?: Ok vad bra att det finns saker som ni är överens om i uppfostran också. Ni kan säkert bli mer samkörda och se till att hans lite friare uppfostran inte gör så att du hela tiden måste gå in och rädda situationen.
2020-07-02 Siden svarade i tråden: Hur mycket ansvar ska man ta för bonusbarn?: Du har rätt i att det låter som om han behöver tydlighet från din sida. Har ni för olika syn på uppfostran redan innan gemensamt barn så kan det bli ännu mer slitningar mellan er när ett gemensamt barn väl kommer.
2020-07-02 Siden svarade i tråden: Hur mycket ansvar ska man ta för bonusbarn?:
Det är inte så smart att gå in i en ny familj med grundförhoppningen om att mannen förändras...jag säger samma sak, skaffa inte gemensamma barn!

2020-07-02 Siden svarade i tråden: Hur mycket ansvar ska man ta för bonusbarn?:
Dä är ni i en annan situation än mig och Ts. I mitt fall skiljer det sju år och det kanske låter mycket men halvsyskonen leker faktiskt en hel del och påverkar varandra mycket.

2020-07-02 Siden svarade i tråden: Hur mycket ansvar ska man ta för bonusbarn?: Ja, du kan ju ha dina egna regler för ditt barn men du får vara förberedd på att det kräver en del av dig om ni bor ihop som du inte behöver deala med nu. Tex att hans barn går upp kl.

Innehåll