0 Följare 0 Följer

smölan

Förälder

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

32 år

Barn

7 år     9 år    

Civilstatus

Aktivitetsflöde

2019-12-28 smölan svarade i tråden: Borgerlig vigsel - hur gjorde ni?:
Ja det kan man också göra, men vet inte riktigt vad jag skulle vilja göra i så fall. Jag är nog nöjd med att bara få den där byta ringar o säga ja till varandra-delen :) haha

2019-12-28 smölan svarade i tråden: Borgerlig vigsel - hur gjorde ni?: Ja men nu är äldsta sonen 9,5 år o hon har haft så många chanser på sig, o det blir aldrig någon ändring o nu har hon sjunkit lägre på nivån så de är som de är.
2019-12-28 smölan svarade i tråden: Borgerlig vigsel - hur gjorde ni?: Nej situationen med min mamma är jag inte intresserad av att lösa. Hon har svikit mig något enormt, o även sina barnbarn. Hon bryr sig bara om sig själv o får hon inte som hon vill, så har hon som mål att göra.
2019-12-28 smölan svarade i tråden: Borgerlig vigsel - hur gjorde ni?: Haha ja min sambo trodde också det var så, men jag har lite mer koll på att det är lite mer personligt än att bara skriva på ett papper o sen tacka för sig haha.

Jag tänker också att man kanske kan ja.
2019-12-25 smölan svarade i tråden: Borgerlig vigsel - hur gjorde ni?: Jag har fattat det som att man har lite mer ceremoni än så.

Minns att min pappa o hans fru gifte sig borgerligt o var fint uppklädda när de var iväg o att de blev fotograferade där o skickade bild till mig, så bara.
2019-12-25 smölan svarade i tråden: Borgerlig vigsel - hur gjorde ni?:
Tack!

Jag skrev faktiskt med i bokningen att jag ville byta ringar med varandra :)

2019-12-25 smölan svarade i tråden: Borgerlig vigsel - hur gjorde ni?:
Ingen aning. Men det stod 30 min vid bokning. Men det var inte det jag fråga efter i min tråd, så jag skulle uppskatta om man kunde hålla sig till ämnet o besvara frågorna ist.

2019-12-25 smölan svarade i tråden: Borgerlig vigsel - hur gjorde ni?: Har jag skrivit någonstans att jag vill vara brudklädd? Jag fråga hur andra varit klädda. Om de haft bröllopsklänning eller inte.

Varför jag inte vill gifta mig i kyrkan.. Ja om du måste veta, jag är.
2019-11-24 smölan svarade i tråden: Ultraljud till veckan - spänd över vilket kön tredje barnet har:
Kille igen ;D

2019-11-24 smölan svarade i tråden: Ultraljud till veckan - spänd över vilket kön tredje barnet har:
Det är en kille för tredje gången där inne ;D haha

Innehåll