0 Följare 0 Följer

Summerchild

Förälder & väntar barn

Jag är en -84 och 4 barnsmamma till Elina -02 Emmi -05 Julien -10 och Elvin -17. Nu ser det ut som att en 5e är på väg. Om allt bra födas i mitten på mars 2020

Ålder

38 år

Barn

12 år     17 år     20 år     5 år    

Civilstatus

Sambo

Föräldratyp

Cool förälder     Ung förälder    

Personlighet

Galen     Nattuggla     Nyfiken     Omtänksam     Pilsk     Snäll     Trygg     Tänkare    

Intressen

Barn     Djur     Film/TV     Konst     Motor     Resor     Sex/samlevnad     Shopping    

Musik

Allätare    

Aktivitetsflöde

2019-07-12 Summerchild svarade i tråden: Piff eller Puff? En liten namnlek, del 6:
Victoria

Timo eller Tage

Äldre 3 May 03:13 Summerchild svarade i tråden: BF Juli 2017 ny: men att få välja är väl inte så bra kanske. Det naturliga och bästa för barnet är ändå att födas vaginalt om inte någon fara. Alltid barnet som läkare tänker på.
Äldre 3 May 03:07 Summerchild svarade i tråden: Adopterad från Kina: Pojkarna verkar ha så stora problem att kanske socialen bör bli inkopplade. Dom ska då allra minst få själva byta klass till en mindre grupp. Man ska ta bort problemen. Jag själv blev flyttad pga att jag blev mobbad.
Äldre 3 May 02:40 Summerchild svarade i tråden: BF maj 2017:
Hej varför får du igångsättning :) diabetes?

Äldre 3 May 02:32 Summerchild svarade i tråden: någon mer som nyligen fått missfall/MA och vill följas åt till ny graviditet?: Jag blev gravid och behöll fostret troligen av att äta lchf .. fick tidigare tidiga missfall vecka 6. Lite övervikt... men den här gången gick allt som tur vägen och jag förstår hur ni känner er.
Äldre 3 May 02:24 Summerchild svarade i tråden: Vill inte ha barnet:
Barnen är inte skyldiga att hjälpa till för oss. Men vi är skyldiga att hjälpa till för barnen. :)

Äldre 3 May 01:50 Summerchild svarade i tråden: Förälskad i en annan?:
Fast jag skulle aldrig vilja ta initiativ iofs :)

Äldre 3 May 01:49 Summerchild svarade i tråden: Förälskad i en annan?: Det är rättvist för din fru att få veta. Berätta och så får ni se hur ni ska lösa problemet tillsammans. Jag hade nog velat vara med alla 4 som en lycklig familj. Men så funkar det inte i verkligheten tror jag.
Äldre 3 May 01:37 Summerchild svarade i tråden: Blodig flytning V 19+2:
Jag hade oxå så... jag blödde från 12 dgr efter befruktning några veckor sista ggn blödde i v 14 och det hade att göra med ett sår utanför livmodern.

Äldre 3 May 00:37 Summerchild svarade i tråden: Blev ditt liv som du drömde eller önskade - med facit i hand: Oftast blir det inte som man tänkt sig i nånting och min man brukar fråga mig"blev det som du tänkte?" Haha nej brukar mitt svar oftast vara.

Han är för jävla go och medveten. Och smart.