Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

122 år

Civilstatus

Osäker

Aktivitetsflöde

2022-03-26 vcent svarade i tråden: Varför går jag inte ner i vikt?:
läskunnigheten hos familjelivanvändarna verkar vara väldigt låg ser jag? 

2022-03-26 vcent svarade i tråden: Varför går jag inte ner i vikt?:
130kg 209cm

2019-03-24 vcent svarade i tråden: Låta storasyster lämna på förskolan: Om båda är sjuka så får ju föräldrarna sjukanmäla helt enkelt. Om lillasyster är sjuk, ja... då får storasyster säga detta till förälder så förälder får vabba.
2019-03-24 vcent svarade i tråden: Låta storasyster lämna på förskolan: Det är många som lämnar sina småsyskon på dagis. Till och med när jag gick i lågstadiet var det flera i min klass som hämtade(/ lämnade) sina småsyskon från(/på) dagis bredvid skolan.
2019-03-24 vcent svarade i tråden: Religösa! Liv efter döden?: Självklart tror jag på ett liv efter döden. Inte bara religiösa personer gör det utan även många helt oreligiösa som motsätter sig nästan allt som har med religioner att göra.
2019-03-24 vcent svarade i tråden: Från vilken film kommer låten hajarna?!: Den kommer inte direkt från någon film. Iaf inte från den som nämts här... den har sjungits på dagisoch skolor i många många år även innan den filmen kom ut så därifrån kommer.
2019-01-07 vcent svarade i tråden: Varför är Närproducerat och ekologiskt så dyrt?: Ja här finns bönder inte jättelångt bort... men det är inte att jag tycker det är dyrt utan det är helt enkelt att jag inte har råd!! Å nej, godis har jag inte ätit på tio år så lägger.
2019-01-07 vcent svarade i tråden: Varför är Närproducerat och ekologiskt så dyrt?: Jag lägger nästan hälften av mina inkomster på mat.... å det trotts att jag alltid köper det billigaste som finns i affären.

Sen är jag väldigt lång, tränar en del och har väldigt hög.
2019-01-07 vcent svarade i tråden: Varför är Närproducerat och ekologiskt så dyrt?:
Konstigt att det är tvärt om i andra länder då... där det svinbilliga är böde ekologoskt och närproducerat ..

2019-01-07 vcent svarade i tråden: Varför är Närproducerat och ekologiskt så dyrt?:
Nähe... där jag bor kostar det billigaste närpriducerade/ billigaste ekologiska tio kronor mer än det dyraste ?vanliga?