0 Följare 0 Följer

zomzen

Planerar barn

Den här medlemmen har inte fyllt i någon presentation.

Ålder

27 år

Civilstatus

Aktivitetsflöde

Igår 13:07 zomzen svarade i tråden: Min fästman vill vänta med barn - inte jag: Hade jag varit singel idag så hade jag inte känt samma sak. Det stämmer att jag har en planritning men även som 17 åring förstod jag ju att om jag inte har ett stabilt liv och en stabil partner så spelar det ingen.
Igår 13:00 zomzen svarade i tråden: Min fästman vill vänta med barn - inte jag: Hur reagerade din man när du sa att han får hitta någon annan att renovera köket med isåfall? Skulle jag säga så till min känns det som att han inte skulle tycka det var kul att ha sex, kanske försöka.
I förrgår 22:26 zomzen svarade i tråden: Min fästman vill vänta med barn - inte jag: Att bli smyggravid skulle jag aldrig kunna göra, skulle få så dåligt samvete!

Idag när jag kom hem och han satt där vid soffan så kände jag bara att jag älskar den här personen så mycket och.
I förrgår 09:08 zomzen svarade i tråden: Min fästman vill vänta med barn - inte jag: Fan, det du säger är ju verkligen rätt. Jag måste nog vänta om jag vill ha en partner som är lika intresserad och glad över graviditeten som mig. Jag kan bara inte bli av med tanken att om jag väntar och det visar.
2020-06-30 zomzen svarade i tråden: Min fästman vill vänta med barn - inte jag:
Det kommer jag aldrig göra. Jag vill ju att han ska bli glad och vara med på det.

2020-06-30 zomzen svarade i tråden: Min fästman vill vänta med barn - inte jag:
Hehe, ja visst ja!
Vi har varit ett par i 4 år och är 28 år. Förlovade med stabil ekonomi. 

Innehåll