Publicerad 11 July 2013

Fotograf:

Gravidguiden – nu ännu bättre

Går du i väntans tider? Grattis! Nu uppdaterar vi vår stora gravid-app med ännu fler funktioner. I appen kan du följa din graviditet, med kroppens och fostrets utveckling, vecka för vecka.
LADDA NER APPEN i App Store
LADDA NER APPEN i Google Play

Kanske har du sett Familjelivs populära gravidguide här på sajten? Den finns även som en smart app, med all information du behöver för att följa din graviditet från plus till förlossning. I den nya versionen av appen har vi lagt till ännu fler funktioner och ännu mer intressant fakta.

Utöver information om vad som händer i kroppen och med fostrets utveckling får du även råd och tips gällande träning, mat och illamående. Du får också daglig statistik, och en dagbok med fotofunktion där du enkelt kan dokumentera tankar, känslor, funderingar och hur magen växer.

Bland nyheterna finns webb-tv-serien Fråga barnmorskan, där Familjelivs expert Aleksandra Nived svarar på läsarnas frågor om graviditet, förlossning och amning. En annan nyhet är att direktlänkarna till Familjelivs stora forum anpassas efter just din graviditet, så att du alltid kan se diskussioner som är aktuella för dig – och snacka med andra blivande mammor som också befinner sig i just din trimester. Vi har också gjort en checklista med allt du behöver inför bebisens ankomst.

Stora gravidguiden innehåller:

– Gravidkalender – följ kroppens och fostrets utveckling, vecka för vecka.
– Illustrerade bilder över fostrets utveckling.
– Statistik – allt du behöver för kunna räkna ner dagarna till beräknad förlossning.
– Dagbok med fotofunktion.
– Mängder av tips och råd inför förlossningen.
– Webb-tv-programmet Fråga barnmorskan, som ger svar på många vanliga gravidfrågor.
– Direktkoppling till Familjelivs stora forum, där du vecka för vecka kan läsa allt om din graviditet och möta andra blivande föräldrar som väntar barn i samma trimester.
– Checklista med allt du behöver inför bebisens ankomst.
– PDF-funktion så att du kan få all information mejlad till dig.
– Gravidanpassade kostråd.
– Mycket, mycket mer.

Gravidguiden är faktagranskad av Gudrun Abascal, chefsbarnmorska och författare, för att du som gravid eller partner ska känna dig trygg med appens innehåll.

Familjeliv är Sveriges största sajt för föräldrar och blivande föräldrar som vill möta andra eller få råd och stöd. Välkommen och grattis till plusset!


LADDA NER APPEN i Google Play

LADDA NER APPEN i App Store
Textstorlek 1 2 3
Svara i tråden: Gravidguiden – nu ännu bättre
Logga in
Bli medlem
Visa kommentarer...

Innehåll

Innehåll