• Moja

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Nu är jag hemma från kursen igen! Mysigt att komma hem till barn som slänger sig i famnen och ropar "Mamma!!!" Det känns som om jag varit på ett par dagars semester, fast vi jobbat hårt på kursen. Det ska bli riktigt kul att vara hemma med Joel imorgon. Ellen ska till lekis.

    Tant - Tack för trevligt sällskap i tisdags! Hoppas att de positiva effekterna av din utflykt överväger besväret du hade med att ta dig in till stan och tillbaka.

  • Moja

    Igår kom jag hem från Stockholm pigg och stark. Det är annat idag...

    Igår kväll ringde de från Johans jobb så han stack dit, jobbade hela natten. Joel har strulat hela natten. Från halv fyra-tiden har vi sovit bra. Sen ringde väckarklockan kl 6, helt i onödan. Jag behövde inte gå upp förrän 7.00 egentligen, och maken han skulle ju sova.

    Jag känner mig som en zombie idag. Det känns livsfarligt att köra bil, men jag måste ju skjutsa Ellen till och från lekis.

  • Moja

    De snoriga barnen är hos farmor.
    Vinet är sprättat.
    Potatisgratängen står i ugnen.
    Ljusen är tända.
    En hyrd DVD ligger och väntar.

    Sist men inte minst...

    En god natts sömn väntar (förhoppningsvis).

  • Moja

    tant - Jag gjorde som du sa, och besökte Lush. Ikväll fick maken testa en massageolja (black magic) som jag köpte där. Mmmmmm...

    Johan gjorde en så himla god potatisgratäng idag! Den är slut nu. För att vara lite negativ så var filmen bara så där bra (the matador).

    Ikväll ha jag det oförskämt bra. Får jag sova gott inatt också så är livet perfekt.

  • Moja

    Jag häpnar när jag läser om era dagis! Det som hände på Aros dagis t ex, med kläder m m skulle aldrig hända på Joels dagis. Det är sällan det är vikarier där över huvudtaget. Vi är lyckligt lottade tydligen.

    Aros - Jag tycker att du ska rapportera till chefen för dagiset alt kommunen hur det går till.

  • Moja

    Jag kikar in och läser ikapp emellanåt, men har ingen inspiration för att skriva.

    Kan ju berätta att Joel är tokig i molly-filmer just nu. Vi brukar låna dem på bibblan. varje gång vi lämnar tillbaka en, är det bäst att ta med en ny hem för annars blir det synd om mamma...

  • Moja

    ylle -

    hilti - Joel hade också bara feber för ett par veckor sen. Sedan gick han på dagis några dagar innan förkylningen bröt ut. Vet inte om det hade något samband...

    iso - Vet inte vad du har för problem, men jag hoppas att det löser sig. Det verkar som om du fått några att bolla problemet med.

    wyrm - Joel har vanlig säng nu. Det har ju blivit krångligare att lägga honom, får jag väl erkänna. Det var busenkelt förut, men nu slutar det ofta med att jag eller oftast maken ligger bredvid honom...

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!