• Missix

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Här är vi alla som hade BF i oktober 04.

    Vi har bananbarn och ozzande föräldrar. Vi är automatiskt bäst och vi vet om det.

    Nya föräldrar som har samma egenskaper, är välkomna. Men var beredd på ett rasande tempo, ha god läskunskap och mycket tid. Håll i hatten, här går det undan!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!
  • Mamajang

    försökte se flight 93 på dvd nyss men skivan verkar repad lr nå för den låser sig på ett ställe o d går bara inte o få d o funka..  ska gå in till videoaffären o fråga om de kan ge mig en ny så jag kan se filmen.. men nu hinner jag inte se den idag.. ska snart hämta amira o sen vill jag inte se den när hon e vaken o ikväll är d ju idol.. kan se den im.. får ju ha filmerna till söndag så...

    nä.. dags o ge sig av mot dagis.. vill helst inte ut i kylan m min förkylning men jag har inte så mkt val hon kan ju inte precis gå hem själv..

  • Fiafiber

    gissa vem som snarkat gott i soffan medan killarna såg på film, var helt slut efter min städning o leksaksshopping... Gud vad gott med vin...


    ♥Kalles mamma♥
  • Aros

    Grattis ica och Hugo!

    Mamaj: har du testat att se den i datorn? Bara just det kapitlet som är repat. Det brukar funka för oss iallafall. Tydligen är datordvd inte lika känslig.

    Har precis varit och storhandlat på leksaksaffären. Sambon var på shoppinghumör och Agaton fyller ju år och jag är ju inte den som säger nej. Agaton fick en docka redan idag. Han har ju sin lilla My docka redan, men den är lite pluttig.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • isolita

    Kikar in en sväng medans riset kokar. Ska strax börja med resten av middan...

    Fjunis och jag har haft en mamma-Fjunis dag idag. Badhuset, lunch på  Åhlens, shopping och spårvagnstur. Mycket skoj. Jag är helt slut i kroppen. Kom på att det måste vara värsta vattengympepasset att hoppa runt i en halvdjup bassäng med en apunge på sig i typ en timme. Har skitont i benen. Måste vara helt röten i kroppen.

    Nu. Middag!

    Grattis till ica, Hugo och ni som har en BiB hemma.

  • Mamajang

    hej hej.. amira sover.. mamma har åkt hem o jag är alldeles ensam igen

    känns ok än så länge.. men d stora problemet m amira nuförtiden är att hon har börjat matvägrat.. hon som brukade vara så matglad o alltid äta m god aptit av allt hon fick i stort sett.. blir tokig på d här.. ikväll fick jag efter mkt om o men henne att iaf äta 3 tuggor sen behövde hon inte äta mer.. ville iaf att hon skulle äta lite av maten om hon skulle få den utlovade glassen som hon frågat efter hela veckan.. o eftersom d var fredag så fick hon d ikväll.

    jag håller iaf på o värmer rester av tortillasen till mig ikväll, har haft i halva påsen m vitpeppar typ för o överhuvudtaget känna smaken o nu känner jag att den är så stark som den brukar smaka annars när jag har smaksinnet i behåll.. ingen annan normal kan nog äta av den här maten nu så mkt som jag pepprat den
    d e verkligen jobbigt o inte känna smak av nånting..

  • Mamajang

    Aros-->  nej jag har inte testat o se den i datan.. d föll mig inte ens in.. glömde helt bort att jag kunde d tills du påminde mig här i tråden nu men jag gick till videoaffären o fick en ny skiva ist.. hoppas den funkar bättre..  ska se klart den innan idol börjar tänkte jag.

  • Mamajang

    så funkade inte den andra skivan heller.. iaf inte o välja scener .. ska testa i datan så får vi väl se....

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!