• Missix

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Här är vi alla som hade BF i oktober 04.

    Vi har bananbarn och ozzande föräldrar. Vi är automatiskt bäst och vi vet om det.

    Nya föräldrar som har samma egenskaper, är välkomna. Men var beredd på ett rasande tempo, ha god läskunskap och mycket tid. Håll i hatten, här går det undan!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!
  • Fiafiber

    Sug k*k.... Var på gyn för att kolla om det fanns rester kvar efter ma. Nä men då är det 2 herrar som ska kolla mig, jag får alltid elever - tror jag hade 20 pers inne på min förlossning. Han som är "den riktiga läkaren" är typ 60 bast bryter på tyska o mumlar. Han gör ett UL & utbrister "oj då"! Detta gör mig & maken (som tack & lov var med) livrädda. Vad då oj då? Man hinner tänka massor - cancer är det som klingar starkast... Man får verkligen inte säga så till en patient som ligger naken med benen i vädret. Nu var det bara så att det fanns rester kvar av slemhinnor så jag måste in o skrapas. Detta var ju därför jag var inne så jag var lite förberedd på det, men inte Oj då! Så imorgon är det sövning & utsug som de kallades för. Har varit borta så mkt denna månad med vabb & ma, blir inga roliga julklappar nästa månad Nån som har nån bra farsdag present?


    ♥Kalles mamma♥
  • Mamajang

    Fia- usch vad jobbigt.. jag skulle vägra o bli undersökt av nån gammal gubbe först o främst o sen m elever som ska stå o glo på mig också.. nä fy fan.. har lite gynfobi jag..
    mamma råkade också ut för elever på sin första förlossning.. lagom kul o ha främmande människor som ska stå o glo en mellan benen.

    Sitter här o tittar på kartongerna som min blivande bokhylla i och bara vill ha den uppsatt NU!! vet inte ens om jag får nån hjälp i helgen.. så drygt.
    Sms:ade "läkarn" och bad om hjälp i helgen men jag har fortf inte fått nåt svar d var ju igår kväll jag sms:ade.

  • TantG

    Fia  Hemtex har fjompiga örngott som det står världens bästa pappa på.  Funkar kanske?


    *våga vägra smileys*
  • Mamajang

    D e lite deprimerande m farsdag tycker jag nu.. bara för att amira inte har en pappa o fira o min egen e inte heller värd mkt firande så..

  • Aros

    Fia: usch! Och håller verkligen med: så får man f-n inte säga! Hoppas iallafall att skrapningen går så bra som den nu kan.

    Fars/mors -dags presenter brukar Agaton få göra själv och ge (plus något litet köpt). Hmm ja så gått det går alltså. I år får han göra en bild med sina fingerfärgsstämplar. Första året (då var han 1 vecka gammal) gjorde vi fot och hand avtryck. Förra året ett foto som vi tagit hos babyproffsen.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Mamajang

    Dags för lunch o sen biblan innan jag ska ut o åka över hela stan för o åka till BUP.. har ingen lust.. d e för resandet som jag känner så..

  • Mamajang

    ja e uttråkad i väntan på att min pizza ska bli klar i ugnen.. o inget vidare drag här heller för sällskaps skull.. blä.. nåja.. snart äta o sen iväg. o im är d fredag tjoho.. o sen hela långa helgen hoppas som sagt på en träff igen då..

  • Fiafiber

    Tant, han fick sånt örngott första året Jag är okej, är så van vid gynbesök, men gillar inte att han sa Ojdå. Men med det övriga är jag ok


    ♥Kalles mamma♥
  • jesslin

    usch då Fia.

    är inte så bra på farsdagspresenter, hade inte gett på ett antal år innan Sofia kom eftersom jag inte har någon pappa i livet. Får se om jag hinner kskaffa något fint. Sedan ska jag se om Sofia kan fixa något fint. Tänkte fota henne i jultomtadräkten i helgen. Inte till julkort med till kalendern vi ska ge bort i julklapp.

    Är på jobbet nu, kort dag, skönt. Sjukgymnasten ska fixa så att jag får börja med vattengympa igen, skönt.
    Har så sbala ont och det känns mer som foglossningen, suck.


    Sofia fröken busan nummer ett
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!