• mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    ankan-- har vräkt i mig en hel förpackning kakor jag också.. o nu ska jag gå o sova tänkte jag.. e så oerhört trött så d e lika bra o få en god natts sömn.

  • mossan

    brax- d e ju låångt kvar ju...

    Di- sitter m tandborsten i munnen o e på väg mot sängen sen..

    har sprungit runt o letat efter tvättmedlet.. hade ju köpt nytt till sist jag tvättade o jag VET att jag hade det med tbx fr tvättsugan men jag kan inte minnas var jag gjort av det.. har flyttat på d från tvättkassen för att inte amira skulle hälla ut det.. men VAR ställde jag d.. har letat överallt.. får köpa nytt imorgon då när d e tvättid.. *suck* e så förvirrad nuförtiden ju.. o ringde dagis förra veckan o sa att amiras docka som hon haft m till dagis inte var i hennes korg när jag hämtade alla hennes kläder.. o jag svär att den inte var d.. men den hade enl fröken varit där hela tiden.. jag ser inte saker fast de e mitt framför mig.

    o nej jag orkade inte göra stycken..

    godnatt.

  • mossan

    måste bara berätta snabbt om min syster som när hon var knappt två år fyllda åkte tåg m mamma o hade fått nå slags halstabletter lr nåt som hon åt o en liten tjej i samma ålder m sin mamma satt där också o lilla tjejen ville smaka o syrran bjöd o tjejen åt o kladdade o smaskade i sig den o ville gärna ha en till men då svarade syrran att : Nej jag tror de här e lite för starka för dig, o förresten så tycker jag du e en riktig kladdgris!

    den andra tjejens mamma var helt chockad.. mamma önskade ibland att hon kunde satt munkavle på syrran för hon bara spottade ur sig kommentarer i väldigt ung ålder som fick mamma o känna att nej d e inte mitt barn Generad

  • mossan

    måste väl göra ett försök iaf innan jag sover.. nu när d e så nära o allt..

  • mossan

    men fan.. vad d gick undan.. går o lägger mig o surar över missad placering...

  • mossan

    självklart kan vi inte klara en morgon ens utan tjafs.. blir så irreterad när hon bara sitter o gnäller.. hon har blivit såå gnällig nu o bara klättrar på bordet o gnäller ist för att äta sin frukost.

    blir tokig på d här..  inte ens en jvla fruksost kan man ta sig igenom utan tjafs...l

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!