Inlägg från: Viffy |Visa alla inlägg
  • Viffy

    Nu ställer jag till rabalder...

    Jag läste också några artiklar och bland annat så var det ju folk som klagat på att Vi Föräldrar sålda rosa och blåa filtar Förvånad Men vem fasen har sagt att dessa föräldrar tvunget måste köpa en blå till sin pojke och rosa till sin flicka?! Det väljer dom väl själva! Själv så klär jag gladeligen mina flickor i rosa, har en rosa vagn och rosa filtar mm. Men jag gillar rosa och tycker att det är fint med kjol på flickor osv.


    //Lycklig mamma till Cindy och Nelly
  • Viffy

    Ni som inte håller med TS i denna diskussionen. På vilken avdelning köper ni kläder till era barn? Har ni som har flickor aldrig handlat på flickavdelningen och ni som har pojkar springer ni på flickavdelningen och köper klänningar och rosa jeans till era pojkar?


    //Lycklig mamma till Cindy och Nelly
  • Viffy

    Det är väl inte kläderna som gör en person, så varför får inte vi som verkligen vill klä våra flickor i rosa och pojkar i blått, göra det? Ni som vill göra annorlunda gör då det, men gnäll inte om könsrelaretat osv till oss som inte vill krångla till det. Man måste ju få klä sina barn i det man tycker om!


    //Lycklig mamma till Cindy och Nelly
  • Viffy

    Jag har ofta mina flickor klädda i rosa (för att, som jag skrev innan, JAG tycker om färgen rosa) och trots det så har jag flera gånger fått frågan "Är det en flicka eller en pojke" om min yngsta. Det har inte tagits för givet att hon är en flicka trots att hon varit så flickigt klädd!

    Listo: När mina flickor blir så pass stora att dom själva kan tala om vad dom vill ha för kläder så tänker inte jag neka dom om dom vill ha en tröja med en traktor på tex. Men jag tänker inte köpa kläder från pojkavdelningen så länge jag får bestämma för dom kläderna tilltalar mej inte.


    //Lycklig mamma till Cindy och Nelly
  • Viffy
    Listo: Nej det gör jag inte. Jag har faktiskt ett par mörkblåa mjukisbyxor till min dotter köpta på pojkavdeningen av min mamma Flört Och jag har en grönrandig klänning med tillhörande leggings, så jag har ju inte helt frusit fast vid ROSA SkrattandeMyskatt: Nej inte på de klassika affärerna som H&M och Lindéx eftersom jag anser att dom har tråkiga färger och jag tycker helt inte om deras kläder på pojkavdelningarna.
    //Lycklig mamma till Cindy och Nelly
Svar på tråden Nu ställer jag till rabalder...