Inlägg från: Moniqe1979 |Visa alla inlägg
  • Moniqe1979

    hand och fotavtryck?

    På måndag är det tänkt att vi skall påbörja en 2 stegs abort för att avbryta vår graviditet pga svårt missbildat hjärta på våran bebis :'(
    Har vid flera tillfällen när jag läst om avbrutna graviditeter och sena missfall, tidigt dödfödda barn etc sett att många har hand och/eller fotavtryck som minnen från sitt förlorade barn.
    Kan inte släppa tanken på att det är något vi oxå MÅSTE få ha kvar från våran lille kille, men undrar nu såklart är det något vi själva måste ha material till, be om, eller ordnas det automatiskt på avdelningen?

    Vi är inskrivna på Södesjukhuset avdelning 72 om någon har erfarenheter därifrån.

  • Svar på tråden hand och fotavtryck?
  • Moniqe1979

    Tack alla som orkar dela med sig av vad ni gått igenom. så mycket som snurrar runt i huvudet just nu, känns helt overkligt ett den lilla sparkande varelsen i min mage snart kommer vara borta från oss, bara finnas kvar i våra tankar och minnen.

  • Moniqe1979

    Känns skumt att planera vad man "ska ha med sig" så som kamera, snigeln filten etc, halv morbidt på nått sätt, men samtidigt blir nog även en sån där ram för "riktiga" avtryck vill få ha så mycket minnen som möjligt kvar efteråt, är just nu dock mest rädd för morgondagen, känns så osäkert om jag kommer orka ta den där tabletten med förnuftet i behåll.

  • Moniqe1979

    2 dagar är en dag för mycket iallafall då vi läggs in för "förlossning" imorgon bitti och när det är över kommer vi få träffa vår son för sörsta och sista ggn :(

  • Moniqe1979

    hade köpt en jätte fin ler avtrycks ram, men hans små små händer och fötter var så små mjuka och bräckliga att det vore omöjligt att göra avtrycken :(

  • Moniqe1979

    frågade sköterskan när jag insåg att ler varianten inte fungerade men hon kunde inte heller göra några sa hon då han var så liten :( men räcker bra med fotona och minnet av honom i våra hjärtan trots allt även om hand avtrycken hade varit mysigt.

Svar på tråden hand och fotavtryck?