Inlägg från: Blattebrud |Visa alla inlägg
  • Blattebrud

    Onanerat på offentlig plats?

    Har man provat såklart. tycker det kan vara kul att hålla på så

  • Blattebrud
    Anonym (västeråsaren) skrev 2023-09-25 09:25:38 följande:

    Drop-in-kö hos frisören när jag var typ 25. Hade stånd i shortsen och kunde inte låta bli att peta till den lite då och då. Upptäcker att den utländska tjejen i typ 15-årsåldern med de stora glasögonen tittar på mig och förmodligen har sett alltihop. Tänkte först resa mig och gå. Men hennes blick sa mig att hon tyckte det var spännande. Eller inbillade jag mig?!
    Satte min axelremsväska lite klumpigt framför och började dra i kuken utanpå shortsen. Hon låtsades titta bort men satt istället och bevakade mig.
    Successivt erkände både jag och hon att vi var medvetna om vad som pågick. Hon tittade på mig och jag på henne. Hennes kinder var flammande röda och hon gjorde  tendenser att sära på benen. Eller åtminstone antyda något åt mig. Hon särade lite grann och lixom tryckte upp sitt underliv som i ett juck!
    Som en blixt från klar himmel kom hennes kille (!!!) gående från en frisörstol, nyklippt. De gick iväg hand i hand men hon sög in mig med blicken och gjorde en min som sa att hon var på G eller ville mig nåt! Gudarna ska veta att jag har fantiserat om henne efter det!!


    Sexxxxyyyyy
  • Blattebrud

    Det va lite äckligt men historien från frisören e ju mysig

Svar på tråden Onanerat på offentlig plats?