Inlägg från: Anonym (västeråsaren) |Visa alla inlägg
  • Anonym (västeråsaren)

    Onanerat på offentlig plats?

    herregud så många här med föreställningar om tabun!! Släpp er själva lite fria hörrni!
    Jag har runkat på många offentliga platser. Mitt tydligaste syndiga minne är från studentboendet i Uppsala där jag runkade vid mitt handfat med helt öppen dörr ut i korridoren när den äldre utländska städerskan städade precis utanför och tittade på mig i "smyg".


    Men det allra bästa minnet är från stranden i Monterosso (en av byarna i Cinque Terre) där jag såg en tonårstjej tillfredsställa sig själv "i smyg" på olika sätt.. genom att trycka badleksaken mot sig.. dra in baddräkten och rycka i den rytmiskt.. till att smyga in ett finger innanför baddräkten och pilla. DET stönansiktet hon gjorde när fingret nådde rätt och gjorde sitt jobb var helt priceless!!! 
    Jag har så många gånger önskat att jag kunde vrida tillbaka tiden och få återuppleva hennes strandonani.. Det är bland det sexigaste jag upplevt någonsin! :)

  • Anonym (västeråsaren)

    Onani kan vara mycket olika saker. Jag tryckte kuken mot en stång i bussen så att två tjejer såg och intresserade sig för det väldigt mycket.. Skrattande 

  • Anonym (västeråsaren)

    Drop-in-kö hos frisören när jag var typ 25. Hade stånd i shortsen och kunde inte låta bli att peta till den lite då och då. Upptäcker att den utländska tjejen i typ 15-årsåldern med de stora glasögonen tittar på mig och förmodligen har sett alltihop. Tänkte först resa mig och gå. Men hennes blick sa mig att hon tyckte det var spännande. Eller inbillade jag mig?!
    Satte min axelremsväska lite klumpigt framför och började dra i kuken utanpå shortsen. Hon låtsades titta bort men satt istället och bevakade mig.
    Successivt erkände både jag och hon att vi var medvetna om vad som pågick. Hon tittade på mig och jag på henne. Hennes kinder var flammande röda och hon gjorde  tendenser att sära på benen. Eller åtminstone antyda något åt mig. Hon särade lite grann och lixom tryckte upp sitt underliv som i ett juck!
    Som en blixt från klar himmel kom hennes kille (!!!) gående från en frisörstol, nyklippt. De gick iväg hand i hand men hon sög in mig med blicken och gjorde en min som sa att hon var på G eller ville mig nåt! Gudarna ska veta att jag har fantiserat om henne efter det!!

  • Anonym (västeråsaren)
    Blattebrud skrev 2023-09-25 14:02:47 följande:

    Det va lite äckligt men historien från frisören e ju mysig


    Tungan ute Jag har en till, även om det var min kompis och inte jag som gjorde det.. men jag var DÄR!..


    Vi var på sommarkonsert vid en restaurang vid en strand på Värmdö. M spanade in ett gäng tjejer och vi ställde oss nära dem. M ställde sig så nära att hans kuk var precis vid axeln på en söt blondin som satt i en stol. Sen började han "knuffa" henne med kuken lite. Hon tittade till som "vafan!" men han låtsades inte se. Låtsades att det var ryggstödet på stolen som han "kom åt". Då börjar tjejen att luta sig MOT honom.. så han fortsätter och står till slut med kuken mot hennes axel och trycker rytmiskt. Efter en ganska lång stund säger hon, leende och småskrattande "Men ursäkta mig.. alltså.. " typ.. Och han låtsas ursäkta sig "Åh herregud FÖRLÅT!! Jag trodde att det var ryggstödet.. " och det uppstår en rolig situation där hon frågar om han hade skönt och han låtsas bli generad.
    10 minuter senare har de gått genom gångtunneln upp mot bostadsområdet och han tar henne bakifrån vid en sten i skogen! Tungan ute Kompisen var typ 42 och hon var 19! Sen fortsatte de att ses för sex i över 2 år bakom ryggen på sina respektive!
    Ska tilläggas att han är välhängd och hon var grymt impad av hans dong..


    Men det är väldigt typiskt för honom! Han har fått ett butiksbiträde för en liten butik att hänga upp en skylt "kommer snart" och tog henne på kontoret, efter att han hade provat kläder! True story! Jag har träffat tjejen!

  • Anonym (västeråsaren)
    LindaLove skrev 2023-09-29 11:10:13 följande:
    Skrattande Vi har chattat med varann nån annan gång och någon annanstans! Det där känner jag igen! Jag har en bekant som bor inte så långt från det badet tror jag! Grisslingebadet?

    hehehe! Jasså? Kul!


    Jag var tvungen att googla för jag mindes inte namnet på stranden. Men det stämmer! Skrattande

  • Anonym (västeråsaren)
    BBrud skrev 2023-10-01 16:07:44 följande:

    Första gången ja våga hålla på till de gick för mig va jag 16 o höll på inne på på en bio. Hade jacksn i knät så det märktes inte


    Hade gärna suttit bredvid dig och gett dig en hjälpande hand.. Flört
Svar på tråden Onanerat på offentlig plats?