Inlägg från: Krstajic |Visa alla inlägg
  • Krstajic

    Mitt arbete, Legosoldat, frågor?

    alexius skrev 2007-04-29 14:43:03 följande:
    Jag har en vän inom det militära, inte här i Sverige. Tycker han är väldigt få ordig när det kommer till att prata om sitt jobb. Går knappt inte och han har aldrig gjort en stor sak av det hela. Men han har ett väldigt stabilt psyke, vilket jag inte kan säga om TS.Så fort någon såger något som TS inte håller med om, här i denna tråden och i andra trådar som jag läst. Så smäller orden på 5 röda sekunder!Jävligt skrämmande med tanke på ditt jobb!!!
    Vad vet du om mitt psyke?
    vart har det smällt. visa snälla.
  • Krstajic
    Man80 skrev 2007-04-30 08:45:24 följande:
    alexius; går väl knappast att tala om någons psyke genom foruminlägg..? Där har Krstajic rätt.Men i övrigt har Visalicious rätt i sin kritik och frågeställningar. Jag missade inlägget där TS skrev om bekämpning av terrorister. Detta är helt tväremot vad USAs försvarsdepartment sa att legosoldater skulle användas till efter att bilder visats på Blackwater i offensiva strider i Falluja. Vad TS nu skriver här kan alltså fälla USAs försvarsdepartements ledning (å andra sidan är det inga kvar i ledande ställning sedan 2003 års strider i Falluja..) Hoppas du klarar livhanken där nere Krstajic! Jag hoppas även att du funderar över ditt karriärval men det är upp till dig. Om det nu är sant att du har en sådan kompetens som du påstår så skulle du säkert göra nytta i en reguljär armé där minsta gemensamma nämnare är nationalitet och försvarande av en nation istället för legoknektars minsta gemensamma nämnare som är pengar.
    Sveriges reguljära armè kan jag ej tjänstgöra i. Serbiens därimot kan jag. Men jag har ingen större lust att flytta ner hela familjen dit. Mina barn är födda i Sverige och detär här dom hör hemma.
  • Krstajic
    alexius skrev 2007-04-30 10:35:40 följande:
    Tycker jag att man visst kan göra. Jag tycker att TD ger en väldigt bra bild på sig själv och vem han är. Jag har mött på han i många trådar ( tyvärr sparar jag inte dina kommentarer) men du förolämpar andra när det inte håller med dig eller säger emot dig.Jag förundras bara av hela denna tråden egentligen. Till vardags dödar jag människor, ställ gärna en fråga så svarar jag så gott jag kan!Om jag hade varit dig TS, hade inte jag varit nöjd över mitt yreksval ( inget personligt) utan det är bara min åsikt.
    vadå till vardags mördar jag människor? vart har jag skrivit det? Blackwater är i Irak främst för säkerheten för de som bygger upp landet.
  • Krstajic

    Tyler Durden skrev 2007-04-30 19:46:20 följande:


    "Detta är helt tväremot vad USAs försvarsdepartment sa att legosoldater skulle användas till efter att bilder visats på Blackwater i offensiva strider i Falluja. Vad TS nu skriver här kan alltså fälla USAs försvarsdepartements ledning"Intressant, mycket intressant! så om detta läcks så blir Krstajic,den som kan fälla herr Bush.
    föga troligt. då jag är anonym.
  • Krstajic
    Isfjord skrev 2007-04-30 19:49:12 följande:
    Flera har frågat om legionen, men vad är dina erfarenheter angående SAS vs Navy SEALS? Jag har kompisar (Kustjägare och fallskärmsjägare i Sverige) som tränat med båda och hört deras åsikter.
    SAS är en special styrka som jag ser som världens bästa. SAS killarna är anonyma och man vet aldrig vilka som är med i SAS. men jag har mina funderingar. men dessa killar som du pratar om är extrem skickliga i allt dom gör.

    Svenska SSG är oxå väldigt duktiga men inte i närheten som SAS och NAVY Seals och Delta Force.
  • Krstajic

    Om jag lägger av med Blackwater vill jag bli brittisk medborgare och söka till SAS. Det tar en tid och man måste tjänstgöra i 2 år tror jag innan man får söka tll SAS. men det är det värt.

  • Krstajic
    davidian skrev 2007-04-30 20:17:24 följande:
    frågor:Är det inte väldigt svårt att ha det(farliga)jobb du har och samtidigt ha en familj. Jag menar inte hur mycket frugan gnäller utan hur du ser på det själv. Spec angående högriskjobb och vara familjefar?Känns det som du kan jobba likadant nu som innan du hadde familj(barn)nu är det iofs stor skillnad men ja vet själv att jag tex inte kan/vill/vågar köra båge på samma sätt nu när jag är pappa.vad har du förmöjligheter att neka ett jobb/updrag.Tex om du anser det vara för farligt.Förutom lönen så är väll där den riktiga skillnaden är jämfört med att vara en "reguljär" soldat
    Jag kan inte neka ett uppdrag som jag redan tackat ja till.

    Min fru och mina barn är det dyrbaraste jag har, men jag är även den jag är. Har alltid jobbat som soldat etc. Och när jag är ute i fält så kan man inte tänka på problem m.m hemma.
  • Krstajic

    Du har läst andy mcnabs Attack och bravo 2 zero ser jag :)

    Det är en pirrig väntan för 22 maj så åker jag :) först till Basra sen till Bagdad

  • Krstajic

    SAS soldater, är dessa herrar oxå omaraliska ? fattas något i deras huvud?

    Nej precis. Och dom gör riktiga beställningsmord fan under kriget i Kuwait m.m.

    Skillnaden är att när jag jobbar för BW så tjänar jag väldigt mkt mer.

    Men det e klart jag saknar att jobba för Crvene Beretke. De var bästa tiden i mitt liv.

  • Krstajic
    P28 skrev 2007-05-01 15:58:37 följande:
    Var det du som var i mitten på bilden på din avatar? När är bilden tagen? Känns som om jag har sett din bild innan någonstans?Har du svenskt medborgarskap eller är du serb i dina papper?
    Bilden är tagen några månader efter Saddams fall.
    Vi blev intervjuade av the Nation. Det programmet gick på BBC. Där kanske du sett det?
Svar på tråden Mitt arbete, Legosoldat, frågor?