Inlägg från: Tina med ängeln Christoffer |Visa alla inlägg
  • Tina med ängeln Christoffer

    Roliga händelser under förlossning del 5

    Jag valde att få de sterilla kvaddlarna som smärtlindring. När de satte de på mig så gjorde det j*vligt ont och rätt som det är säger bm eller uusk som satte dem på mig till min man. "Så nu tuppade hon av av smärtan. Jag skulle aldrig i hela mitt liv tagit sterilla kvaddlar, hur ont jag än har". Till saken hör att jag hade inte svimmat utan hörde allt ihop. Jag ångrar inte en sekund att jag tog dem. Har haft de på de andra förlossningarna efter också. Men det kändes rätt roligt att höra en hennes riktiga åsikt om de sterillakvaddlarna.

    Sedan fick jag lustgas med och då kom jag på att om man härmade en dammsugare så hittade man smärtans frekvens och då försvann all smärta.
    Så tjejer ni som inte fått barn än. Det är bara till att träna att brumma som en dammsugare så får ni en smärtfri förlossning.

    Jag fick en ganska korkad kommentar av min man när vi fick vårt andra barn. Vi har ganska långa förlossningar och när kl började närma sig 19.00 på kvällen så säger han. Du kan du inte skynda på och föda nu, för jag vill se serien 24 i kväll.
    Hihi han missade det.

  • Tina med ängeln Christoffer

    När jag fick nr 2 så satte jag lustgas masken på örat och började prata precis som om det var en telefon. Oturligt nog så hann min man ta foto på det. Så det finns bildbevis när jag ligger över sängen och är hög som ett hus med lustgasmasken på örat.

  • Tina med ängeln Christoffer

    Malin808 skrev:
    HAHA Man kan få för sig MÅNGA konstiga saker med den där masken. Men det är ens bästa vän när man ligger där!

    Bästa vän är ett milt uttryckt. Jag hade inte överlevt utan lustgasen. Den var min gud!

  • Tina med ängeln Christoffer

    Knutkerstin:
    Det var bra jobbat. Snacka om att vara duktig på att delegera. Något ska ju manen göra och sköta under förlossningen.

  • Tina med ängeln Christoffer

    Knutkerstin:

    Varför är männen så tjatiga under förlossningarna? Christian tjatade också en massa. Minns att han tjatade om att jag skulle krysta ordentligare i slutet och att jag klarade det. Inte fan var det han som hade tagit slut på alla sina krafter med 40 timmars värkar.

  • Tina med ängeln Christoffer

    Kom på en sak till om när jag hade tagit lustgas. Jag kunde själv uppfatta att jag slöddrade när jag pratade efter att jag tagit lustgas, så då ansträngde jag mig och försökte prata väldigt sakta och tydligt, vilket det blev. Men det var ingen som förstod vad jag sa eftersom talet blev slöddrigt och i ultraterapi.

    Sedan känner jag igen det där med att motarbeta krystvärkarna. Jag trodde jag skulle strypa man och personal. När de gnällde över att jag inte fick krysta trots krystvärkar. Jag var inte helt öppen så jag var tvungen att vänta med att krysta tills jag var det. Hur lätt är det? Jag låg och bet i kanten på sängen allt jag kunde för att inte krysta.

    På andra förlossningen så var jag helt slutkörd eftersom jag hade hållt på många timmar och ont hade jag till förbannelse.
    Då spelade de Det gör ont med Lena Philipsson. Snacka om bra timing.

  • Tina med ängeln Christoffer

    Qliana:
    Fy vad härlig förlossning. Alla mina har varat 40 timmar och varit smärtsamma. Lite avis kan jag ju erkänna att jag är. Synd att du missade lustgasen. Den är rolig.

    Jag "missbrukade" lustgasen. Jag använde den så mycket att jag tuppade av små korta stunder ibland. Vid ett av tillfällena satt Christian på en stol och hade huvudet i sängen och så sov han. När han vaknade till så hade jag tuppat av och då hade jag min hand med lustgasmasken precis vid hans ansikte och den läckte ut lustgas. Så när han vaknade så kände han sig väldigt onykter. Han var hög på lustagas.

Svar på tråden Roliga händelser under förlossning del 5